Ege Güzellikte ‘nano teknoloji’

Güzellikte ‘nano teknoloji’

16.05.2008 - 01:00 | Son Güncellenme:

Alsancak’taki Dr.Danton Güzellik ve Sağlık Merkezi, doğanın yenileme gücünü teknolojiyle buluşturan “nano” yöntemi ile 10-15 seansta 7-8 santimetre inceltiyor

Güzellikte ‘nano teknoloji’

Mikro Biyoloji Uzmanı Dr.Çetin Akıllılar ve Baruh Şalom’un girişimleri, Avram Ventura’nın da desteği ile kurulan Dr.Danton, farklı uygulamaları ve cihazları ile vücudunu şekillendirmek, güzelliğini sağlıkla korumak isteyenlerin ilgi odağı oldu. Temsilcisi olduğu  “Salus & Beauty ”  ile  “Laser.com” firmalarının cihaz ve ürünlerini Alsancak’taki adresinde bir yandan sergileyen Dr.Danton ekibi, bir yandan da müşterilerine uygulamalar yapıyor. Merkezdeki uzmanlar, bu cihazlarla ameliyatsız en hızlı ve en sağlıklı şekilde bölgesel, hatta noktasal incelme sağlandığını söylüyor.

Berlin İleri Teknoloji Enstitüsü’nde geliştirilip patenti alınmış nano teknoloji ile Dr. Danton için üretilen besin yardımcısı “Dantovit”in kullanıldığını anlatan uzmanlar, “Dantovit”in, bünyenin insülin dengesini koruyarak, hem tokluk hissi verdiğini hem de metabolizmayı yükselterek daha çok kalori tüketimini sağladığını kaydediyor. Zayıflama konusunda iki temel şarta dikkat etmek gerektiğini de anlatan Dr.Danton sağlık ve güzellik uzmanları; incelmek isteyenin çaba ve iradesi ile kişinin metabolik ve fiziksel özelliklerine bağlı olarak yapılan çalışmalarda, on iki-on beş seansta, her bölgeden 7-8 santimetre inceltebildiklerini belirtiyor.

Kişiye özel program
Merkezde, bölgesel zayıflamada vücut analiz cihazının vermiş olduğu veriler doğrultusunda kişiye özel programlar da hazırlanıyor. Bu programlarla; özel tasarlanmış ultrason, radyo dalgaları, vakum, drenaj ve sıkılaştırma cihazlarına alınarak vücut şekillendirme sağlanıyor. Dr.Danton Sağlık ve Güzellik aynı zamanda franchise sistemi ile tüm Türkiye’de yayılmayı planlıyor. Ayrıca “Güzellik Sırları” adlı kitabı ile büyük ilgi gören biyolog kozmetolog Pervin Bulgak da merkezin danışmanlığını yürütüyor.