Ege Haydi fırtına söz sende

Haydi fırtına söz sende

24.05.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Misli.com 3. Lig’de çeyrek finalinde Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor’u, yarı finalde ise Malatya Yeşilyurt Belediyespor’u eleyerek finalde İskenderun Futbol Kulübü ile eşleşen Bucaspor 1928, kupaya konsantre oldu.

Haydi fırtına söz sende

Misli.com 3. Lig’de çeyrek finalinde Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor’u, yarı finalde ise Malatya Yeşilyurt Belediyespor’u eleyerek finalde İskenderun Futbol Kulübü ile eşleşen Bucaspor 1928, kupaya konsantre oldu. Bugün Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’ndaki karşılaşma saat 20.00’de başlayacak. Fırtına, şampiyonluğu elde ettiği takdirde Bucaspor’un 2018 yılında düştüğü 2. Lig’de üç yıl sonra ilçeyi tekrar temsil etmenin gururunu yaşayacak. Ligde geçen sezon Play Off’ta yarı finalde elenen Buca temsilcisi, bu defa gülen taraf olmak istiyor.
Sarı lacivertlilerde Başkan Cihan Aktaş, kupayı müzelerine götüreceklerine olan inancını dile getirdi. “Bir 90 dakika sonunda şampiyon olacağız” diyen Aktaş, “Her futbolcu, şartlar ne olursa olsun sahaya kazanmak için çıkar. İskenderun FK’dan daha fazlasını isteyerek daha fazla mücadele ederek İzmir’e kupa ile dönmek en büyük arzumuz. Bu kupayı bu sene biz çok hak ettik” diye konuştu.
‘Kupa ellerimizde yükselecek’
İzmir temsilcisinde Teknik Direktör Uğur Balcıoğlu da şampiyon odaklandıklarını belirtti.
Takım içindeki atmosferin şampiyonluğu müjdelediğini dile getiren Balcıoğlu, “Bu yarışı bu noktaya kadar biz getirdik ve yine noktayı koymak istiyoruz. Bu noktadan sonra hata yapma lüksümüz yok. Kupa bizim ellerimizde yükselecek. Önümüzde sadece bir 90 dakika kaldı. Sahaya çıkıp aslanlar gibi savaşacağız ve şampiyon biz olacağız” ifadelerini kullandı.