Ege Hedef varsa başarı gelir

Hedef varsa başarı gelir

16.04.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

MÜSİAD İzmir Başkanı Bilal Saygılı, GENÇ MÜSİAD İzmir’in düzenlemiş olduğu “Liderler Kahvesi” programında gençlerle bir araya geldi ve tecrübelerini paylaştı.

Hedef varsa başarı gelir

MÜSİAD İzmir Başkanı Bilal Saygılı, GENÇ MÜSİAD İzmir’in düzenlemiş olduğu “Liderler Kahvesi” programında gençlerle bir araya geldi ve tecrübelerini paylaştı. Hem yaşadığı topluma hem de dünyaya söyleyecek sözü olan bir gençlik için her zaman destek vereceklerini söyleyen Saygılı, şöyle konuştu:
“1991’de bayrağı devraldığım Saygılı Rulman’da, 24 yaşında bir delikanlı iken Almanya’ya giderek dış ticarete başladım. En önemli nokta endimize güvenmek, hedef koymak ve doğru zamanda risk almayı bilmek. Eğer bunları doğru kurgularsanız yarınlara güvenle bakabilirsiniz. Hedefleri olan gençlere karşı ayrı bir muhabbetim var. Çünkü hedefleri olan gençler başarır. Hedefleri olmayan gençleri bitmiş tükenmiş, aküsü boşalmış insanlar olarak görmekteyim. Gençlerimize her zaman tavsiyem, hedefleriniz olsun ve ön önemlisi imanlı ve erdemli ticaret yapın.”