Ege ‘Hedefimizden hiç şaşmadık’

‘Hedefimizden hiç şaşmadık’

08.04.2021 - 00:10 | Son Güncellenme:

MODEKO 2021 32. Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı, Fuar İzmir’de başladı.

‘Hedefimizden hiç şaşmadık’

Pandemi tedbirleri alınarak yapılan MODEKO’nun salgın sürecindeki ilk fiziki fuar olduğuna dikkat çeken İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Bu sıkıntılı süreçte hedefimizden hiç şaşmadan fuarlarımızı dijital ortama taşıdık” dedi.

Pandemi sürecindeki ilk fiziki fuarın açıldığına dikkat çeken İzmir Büyükşehir Başkanı Tunç Soyer; fuara Ortadoğu, Balkanlar, Rusya ve Türk Cumhuriyetleri dahil pek çok ülkeden profesyonel ziyaretçi ve alım heyetinin geleceğini belirtti. Sektörün ciddi kayıplar yaşamasına karşın, ‘fuarlar kenti İzmir’ hedefinden vazgeçmediklerini söyleyen Başkan Soyer, “Kovid-19 salgını ile ilgili Fuar İzmir’de her türlü sağlık önlemini aldığımız MODEKO 32. Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı’nın tüm bu yönleriyle, İzmir’e ve ülke ekonomimize önemli katkılar sağlayacağına yürekten inanıyorum” dedi. Pandemiye rağmen 32. kez MODEKO’yu açtıklarına dikkat çeken Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele İşleyen, “Tüm katılımcılar şartlarını zorlayarak fuarımızda yer aldılar. 2020’de biz fuarı yaptık ve hemen pandemi süreci başladı, kapattık. Bu sene de başlıyoruz” dedi ve destekler için teşekkür etti. 9 Nisan’a kadar devam edecek MODEKO Fuarı, 300’e yakın katılımcısıyla konuklarını ağırlayacak.

Haberin Devamı

Üzüm ve lokum

MODEKO’da özel bir stantla yer alan Karabağlar Belediyesi, başta Mobilyacılar Çıraklık Eğitim Merkezi olmak üzere yaşama geçirdiği çok sayıda projeyi ziyaretçilere anlatma olanağı buluyor. Stantta ayrıca, Kavacık köyünün coğrafi işaret belgesi almış dünyaca ünlü üzümüyle yapılmış lokumlar konuklara ikram ediliyor.