Ege‘Herkesi kucaklıyoruz’

‘Herkesi kucaklıyoruz’

30.07.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

AK Parti İzmir İl Teşkilatı, Başkan Kerem Ali Sürekli öncülüğünde; ana kademe, kadın ve gençlik kolları yöneticileriyle çalışmalarını sürdürüyor.

‘Herkesi kucaklıyoruz’

Başkan Sürekli, sadece 17 günlük tam kapanma döneminde ara verdiklerini belirttiği gönül seferberliği ziyaretleri kapsamında, bu kez Küçük Menderes’e çıkarma yaptı.
Ödemiş, Kiraz, Beydağ ve Bayındır ilçelerinde temaslarda bulunan Sürekli, “Biz, milletin bağrından doğmuş bir partiyiz. Sokaklarımız, evlerimiz, tarlalarımız, atölyelerimiz bizim için en büyük hizmet ve çalışma platformu. Yazın kavurucu sıcağına rağmen, tüm kadrolarımızla hemşerilerimize, eski ve yeni yöneticilerimize, kanaat önderlerimize gidiyor, onları dinliyoruz. 2023 seçimlerine 16 ayımız var. Birilerinin iddiasının aksine her gün alandayız. Herkesi kucaklıyoruz, dinliyoruz, paylaşıyoruz, sorun çözüyoruz” şeklinde konuştu.
Başkan Kerem Ali Sürekli, ağustos ayı içerisinde açılması planlanan Beydağ Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulundu, Kiraz-Suludere Yeraltı Barajı çalışmaları ile ilgili de yerinde bilgi aldı.

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler