Ege Hizmet mutluluğu

Hizmet mutluluğu

12.03.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

CHP Aydın Milletvekilleri Bülent Tezcan ile Süleyman Bülbül, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’i ziyaret etti. Pandemiden en çok turizm kentlerinin etkilendiğine dikkat çeken Tezcan, buna rağmen Kuşadası’nda hizmetin kesintisiz devam ettiğini ifade etti.

Hizmet mutluluğu

CHP Aydın Milletvekilleri Bülent Tezcan ile Süleyman Bülbül, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’i ziyaret etti. Pandemiden en çok turizm kentlerinin etkilendiğine dikkat çeken Tezcan, buna rağmen Kuşadası’nda hizmetin kesintisiz devam ettiğini ifade etti. “CHP’li vekiller olarak Aydın ve Kuşadası’na gelirken tedirginlik yaşamıyoruz” diyen Tezcan, şöyle konuştu:
“Çünkü hem Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu, hem de Kuşadası Belediye Başkanımız Ömer Günel, aldıkları sorumlulukları her alanda layıkıyla yerine getiriyorlar. Her iki belediyemiz de pandemi sürecinde açıkladıkları paketlerle esnafa destek vermekten geri durmadılar. Pandemiye ve kaynakların çok sınırlı olmasına rağmen Kuşadası’nda sezona hazırlık sürüyor”
Tecrübeleri kıymetli
Başkan Ömer Günel ise, yaptıkları ziyaretlerle deneyimli siyasetçilerin fikir ve tecrübelerinden yararlanma imkânı sundukları için Tezcan ve Bülbül’e teşekkür etti.
Vekiller daha sonra, Kuşadası Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu üyeleri ve esnafı ziyaret etti. İletilen sorunları TBMM gündemine taşıyacaklarını açıkladı. Son olarak ise, Başkan Günel eşliğinde, yenileme çalışmaları son aşamaya gelen turistik çarşılarda incelemeler yapıldı.