Ege ‘İhtiyaç ve eşitlik esas!’

‘İhtiyaç ve eşitlik esas!’

01.04.2021 - 00:05 | Son Güncellenme:

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Kiraz, Beydağ, Ödemiş ve Bayındır ilçelerini ziyaret etti, gündeminde, hükümet yatırımları ve CHP’li Büyükşehir Belediyesi’nin bölgedeki uygulamaları vardı.

‘İhtiyaç ve eşitlik esas’

Bölge halkının ‘AK Belediyecilik’ ile CHP’nin sözde ‘Derman Belediyeciliği’ arasındaki farkı gördüğünü belirten Sürekli, “Küçük Menderes Havzası’na yıllardır yatırım yapıyoruz. Bunu yaparken, parti ayrımı hiç yapmadık. Ama CHP’li Belediyelerde aynı adaletli yaklaşımı göremiyoruz. Beydağ’da AK Partili seçmenin ağırlıkta olduğu Çiftlik Mahallesi cezalandırılırken, Kiraz’da yeni hastane projesini yargı yoluyla durdurma çabaları, başka türlü açıklanamaz! Hizmette ihtiyaç ve eşitlik esas olmalı” dedi.

Haberin Devamı

Hastaneye inceleme

Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Sürekli; Kiraz’da, yangın felaketi yaşanan mevcut devlet hastanesini ziyaret ederek, yeni hastane projesini yerinde inceledi. Daha sonra Ödemiş’te süt üreticilerini ile çiftçileri dinleyen ve Beydağ Çiftlik Mahallesi yaşayanları ile bir araya gelen Sürekli; Bayındır’da da bölge ilçe başkanları ile toplantı yaptı.