Ege İktidar çok yakın

İktidar çok yakın

18.03.2021 - 00:00 | Son Güncellenme:

CHP Konak İlçe Örgütü’nün, 111 mahalle temsilcisini bir araya getiren bilgilendirme toplantısına katılan Belediye Başkanı Abdül Batur, imrenilecek bir dayanışma içinde olduklarını söyledi.

İktidar çok yakın

Konak’ta omuz omuza, çalıştıklarını vurgulayan Batur, “Bugün, buradaki toplantı bile yarın bir seçim olsa Konak örgütnün ne kadar hazır olduğunu gösteriyor. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun da ifade ettiği gibi hep birliktemücadelemizi sürdüreceğiz. Çünkü iktidar artık çok yakın. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ışığında, onun emanetlerine sahip çıkacak olan CHP yönetimi yakın. CHP’nin, Kılıçdaroğlu’na ne kadar ihtiyacı varsa bu ülkenin de o kadar ihtiyacı var. Artık ben de CHP’nin iktidarda olduğu bir dönemde belediye başkanlığı yapmak istiyorum” diye konuştu.

‘Emrinizdeyim’


Vatandaş ile sürekli dirsek temasında olarak derdini dinleyen mahalle temsilcilerinin önemini vurgulayan Batur, “CHP’nin mahalle temsilcisi demek, aynı zamanda Genel Başkanımızın da temsilcisi demektir. Bu iş, gönül işi. Yerel yönetim olarak da mahalle temsilcilerimizin bizim için ayrı bir önemi var. Çünkü mahallelerden gelen sorunları, beklentileri ve talepleri de ilçe örgütümüzdeki yerel yönetimlerden sorumlu birime iletiyorsunuz. Konak’ta yerel yönetim, meclis üyeleriyle, ilçe örgütüyle, kadın kollarıyla, gençlik kollarıyla kenetlenmiş durumda. Bu bize güç veriyor. CHP’li bir belediye başkanı olarak ben bundan onur duyuyorum. Parti olmasa biz de sıfırız. Ben CHP sayesinde buradayım. Bu nedenle örgütüm için ne yapılacaksa her zaman sizlerin emrinizdeyim” dedi.
CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu da, mahalle temsilcilerine güvenlerinin tam olduğunu; Atatürk’ün emanetlerine, cumhuriyetin temel değerlerine sahip çıkacaklarını ve CHP’yi iktidara taşıyacak donanım, birikim, enerji ve liyakate sahip olduklarını dile getirdi.