Ege İlkemiz kalite

İlkemiz kalite

28.02.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

25. yıl pastasını çalışanlarla birlikte kesen Altekma Group Başkanı Durmuş, “Türkiye’ye değer katmaya devam ediyoruz” dedi

İlkemiz kalite

Hem yurtiçi hem yurt dışı pazarında birçok başarıya imza atan Altekma Group 25. kuruluş yıldönümünü, İzmir-Torbalı’da bulunan tesisinde, katılımın yoğun olduğu bir törenle kutladı. Organizasyona, kamu ve özel sektörden temsilciler, yöneticiler, Altekma Group çalışanları ve Altekma spor kulübüden sporcular katıldı.
400 kişilik kutlama
Yaklaşık 400 kişinin katıldığı organizasyon, şirketin 25 yılını anlatan belgesel film gösterimi ile başladı. Ardından söz alan Altekma Group Yönetim Kurulu Başkanı Hulusi Durmuş, “Çizgimiz doğruluk, ilkemiz kalitedir. Bu sloganla Altekma Group olarak çeyrek asırdır Türkiye’ye değer katmaya, ülkemiz için üretmeye ve fark yaratmaya devam ediyoruz” dedi.
Başarının satır başları
Altekma Group şirketlerinin başarısının altında yatan noktalara da değinen Durmuş, “Büyümedeki en önemli satır başları; 25 yıllık kurumsal değerlerimiz, sektörel bilgi birikimi, müşterilerimize her zaman en kaliteli hizmeti sunmayı esas almamız, güçlü ve tecrübeli insan kaynağımız” diye konuştu.