Ege İrfan İçöz muhtarlarla ikinci kez buluştu

İrfan İçöz muhtarlarla ikinci kez buluştu

08.12.2008 - 01:00 | Son Güncellenme:

AKP Karabağlar Belediye Başkan aday adayı İrfan İçöz, muhtarlarla ikinci kez bir araya geldi.

İrfan İçöz muhtarlarla ikinci kez buluştu

İçöz, kahvaltıda ağırladığı muhtarlara, seçilmesi halinde hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlattı, şunları söyledi: “Göreve gelirsem muhtarlar masası kuracağız. Bu masa mahallelerimizin belediye başkanı olarak değerlendirdiğim muhtarlarımızla 24 saat irtibat kuracak. İlettiğiniz sorunları çözeceğiz, istekleri yerine getireceğiz. Ayrıca her ay sizlerle mutlaka toplantı yapacağım.”

Haberin Devamı

Manisa’da adaylar şekilleniyor
Manisa’da yerel seçimler öncesi adaylar birer birer şekilleniyor. MHP’de, Manisaspor’un eski başkanı Cengiz Ergün’ün bayram sonrası adaylığının açıklanması bekleniyor. Ergün, MHP’yle görüştüğünü doğruladı, “1987-89 yılları arasında ANAP’ta siyaset yaptım. Daha sonra çekildim. O yılllardan bu yana her partiye eşit mesafedeyim. Kararımı, aile meclisinden çıkacak karara göre vereceğim. Şu an için net birşey söylemek çok erken konuşmak olur” dedi. ANAVATAN Partisi’nde ise 2 dönem Manisa Belediye Başkanlığı yapan Adil Aygül’ün aday olacağı söylentileri kulisleri heyecanlandırdı. Ancak Aygül’ün MKYK’daki görevinden istifa etmeyeceği, adaylık için belediye meclis üyesi Gökmen Aytaç’ın isminin ön plana çıktığı öğrenildi.
Manisa Belediyesi’nin imardan sorumlu başkan yardımcısı Kemal Sevinç’in emekliye ayrılıp, İzmir’in Bornova İlçesi’nden AKP’ye aday adaylığı için müracaat etmesi ise sürpriz olarak yorumlandı.