Ege ‘İşbirliği sürmeli’

‘İşbirliği sürmeli’

30.06.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Almanya’nın İzmir Başkonsolosluğu’nun geleneksel barbekü partisi, İzmir Başkonsolosu Rainer Lassig ve eşinin ev sahipliğinde düzenlendi.

‘İşbirliği sürmeli’

Balçova’daki başkonsolosluk bahçesindeki organizasyona, Alman şirketlerinin temsilcilerinin yanı sıra SGK, gümrük, banka, turizm sektörü gibi çözüm ortağı kurum ve kuruluşlardan katılım oldu. Konuklara teşekkür eden Başkonsolos Lassig, işbirliğinin sürmesini diledi ve doyasıya eğlenilmesini istedi.

Haberin Devamı

‘İşbirliği sürmeli’

‘İşbirliği sürmeli’

‘Sağlıklı yaşam sizin elinizde’

‘VItalIty Haftası’ etkinliği, Swiss-ôtel Büyük Efes’in spa ve spor merkezi Pürovel’in üyeleri ve otel konuklarıyla altıncı kez kutlandı. Dünyadaki ve Türkiye’deki diğer Swissôtel’lerle eşzamanlı olarak düzenlenen etkinlikte, Klinik Biyokimya Uzmanı Dr. Göksel Gülcan; ‘Metabolik Balans, Kişiye Özel Anti-Aging ve Sağlığın Korunması’ başlıklı bir seminer verdi; herkesin biraz dikkatle daha sağlıklı bir yaşam sürebileceğini belirtti. ‘Vitality’ programı, sağlıklı bir yaşam için Swissôtel zincirinde konaklayan ve egzersiz yapmak isteyenler için ekipman ve uzman sağlıyor.

‘İşbirliği sürmeli’

‘Ot yemekleri bir detokstur’

Yaşam rehberi Silvia Egger Gündevir, “Lezzetli ot yemekleri yerken aynı zamanda bir detoks kürü gerçekleştirmiş oluruz” dedi. Alaçatı Evliyagil Otel’e konuk olan Gündevir, özellikle karaciğere yararlı otların, kış boyunca biriktirilen toksinlerinin atılmasını kolaylaştırdığını belirtti, “Bu maddeleri bedenimizden attığımızda, hormon sistemimizin çalışması değişir ve mutluluk hormonları daha fazla salgılanır. Daha güler yüzlü insanlar oluruz ve hayatın daha hafif ve olumlu tarafına bakabiliriz” vurgusunu yaptı.

Haberin Devamı

‘İşbirliği sürmeli’

‘Başarılı hizmetler sunacağız’

İzmir Gündoğdu Lions Kulübü, İzmir Tarihi Kemeraltı Lions Kulübü ve İzmir Alsancak Lions Kulübü, 200 davetlinin katıldığı törenle başkanlık devir teslim törenini yaptı. Levent Marina’daki Maydanoz Catering’de düzenlenen törende, İzmir Gündoğdu Lions Kulübü’nde Muhadder Özgüren, Nurdan Pakoğlu’na; Tarihi Kemeraltı Lions Kulubü’nde Hakan Civan, Belkıs Üner’e; İzmir Alsancak Lions Kulubü’nde de Olcay Öztaş Selma Akın’a görevlerini devretti. Üner, Pakoğlu ve Akın, başarılı hizmetlere imza atmak için çalışacaklarını belirtti.

‘İşbirliği sürmeli’