Ege İzmir’de artık ‘Nettalks’ var

İzmir’de artık ‘Nettalks’ var

02.06.2018 - 23:28 | Son Güncellenme:

Cemiyetin yakından tanıdığı yaşam koçu Şela Habif ve gazeteci-yazar Gözde Yener Birman işbirliğinde düzenlenecek olan ‘Nettalks’ söyleşilerinin ilki İzmir Hilton Oteli’nde yapıldı.

İzmir’de  artık ‘Nettalks’ var

Cemiyetin yakından tanıdığı yaşam koçu Şela Habif ve gazeteci-yazar Gözde Yener Birman işbirliğinde düzenlenecek olan ‘Nettalks’ söyleşilerinin ilki İzmir Hilton Oteli’nde yapıldı. Davetiyeyle izlenen söyleşiden elde edilecek gelir İzmir Koruncuk Vakfı’na bağışlandı. Farklı ve özgün yapısı ile her kesimin merak ettiği söyleşiler serisinin ilk konuğu Türkiye’nin çok sevilen ve merak edilen ismi Ayşe Arman oldu. Söyleşi sırasında kimi zaman duygulu anlar, kimi zaman kahkahalar etrafa saçıldı. Sürprizlerle dolu söyleşiyi yaklaşık 500 İzmirli hanım izledi.

Haberin Devamı

Teşekkür plaketi

Söyleşinin sonunda, Koruncuk Vakfı İzmir Şube Başkanı Işıl Nişli; Ayşe Arman, Şela Habif, Gözde Yener Birman ile söyleyiye katkıda bulunan kurumlara birer teşekkür plaketi verdi. Gazeteci Yazar Gözde Yener Birman, ekim ayında yeni sezona sürpriz konuk ile açılış yapacak olan Nettalks, İzmirlilerin ilgisinden oldukça memnun olduklarını söyledi. l YUSUF ÇINAR