Ege İzmir’in evladı Efecan başarılarıyla gururlandırdı

İzmir’in evladı Efecan başarılarıyla gururlandırdı

20.10.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

İzmir’in Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Göztepe’de Teknik Direktör Tamer Tuna döneminde Beşiktaş altyapısına transfer olan Efecan Mete’nin yıldızı parlıyor.

İzmir’in evladı Efecan başarılarıyla gururlandırdı

Son olarak 2022-2023 U17 Avrupa Şampiyonası Elemeleri 2. hafta maçında Türkiye U17-Bulgaristan U17 takımlarının karşı karşıya geldiği randevuda 2 gol birden atarak performansıyla göz dolduran Efecan, dikkatleri üzerine çekiyor.
2006 doğumlu oyuncu, Beşiktaş’ta da adından söz ettiriyor. Beşiktaş U17 Akademi Takımı’yla TFF Elit U17 Gelişim Ligi finalinde Altınordu’yu 3-0 mağlup ederek şampiyonluk sevinci yaşayan defans oyuncusu, kendisine teklifler gelmesine rağmen Almanya’da Bayern Münich forması giymek için reddediyor.
Teknik Direktör Ersun Yanal, Antalyaspor’un başındayken kendisini transfer etmek istemişti. 15 yaşında Portekiz’in köklü camialarından Sporting Lizbon tarafından transfer teklifi alan Efecan, oyun zekası ile ön plana çıkıyor.
Genç yıldız adayı, fiziği ve hava toplarında başarısı ile parmak ısırtıyor.
Ülkemizin sporcu sayısı ve branş bakımından fark yaratan İzmir’in gururu olan Efecan, defans oyuncusu olmasına rağmen attığı kritik gollerle çok önemli performanslar ortaya koyuyor.

Yazarlar