Ege İzmirli, iyi ve kaliteli oyunlar izleyecek

İzmirli, iyi ve kaliteli oyunlar izleyecek

25.01.2018 - 01:16 | Son Güncellenme:

İzmir Devlet Tiyatrosu Müdürü Levent Ulukut, gelecek sezon, inşası süren Karşıyaka ve Bornova sahnelerini açmayı planladıklarını belirtti,

İzmirli, iyi ve kaliteli oyunlar izleyecek

“Bornova, Karşıyaka, Konak, bir de Urla sahneleriyle seyircilerimizin bilet problemini çözeceğiz. Bilet şikâyetleri bitecek önümüzdeki sezonda. İzmir Devlet Tiyatrosu olarak 4 sahnede yeni repertuvarımızla perde diyeceğiz. İzmirli sanatseverler tiyatroya doyacak” dedi.

Haberin Devamı

Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nden mezun olduktan sonra İzmir Devlet Tiyatrosu’nda sözleşmeli oyuncu olarak görev aldığını aktaran Ulukut, İzmir Devlet Tiyatrosu’ndaki ilk oyununda geçtiğimiz günlerde yaşamını yitiren oyuncu Turan Özdemir’le aynı sahneyi paylaştığını söyledi.

Kültür kompleksi

İzmirli seyircilerden biletle ilgili çok sayıda şikâyet aldıklarını dile getiren Ulukut, şöyle devam etti: “Haziran ayından sonra Karşıyaka Sahnesi’ni açacağız. Bornova’da büyük bir kültür kompleksi yapılacak. 3 salon var. Biri bin kişilik, diğerleri 400’ün üzerinde mükemmel salonlar olacak” dedi.