Ege İZVAK şimdi daha güçlü

İZVAK şimdi daha güçlü

15.04.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

İZVAK’ta Ali Erten ikinci kez başkanlığa seçildi. Yönetim ve danışma kuruluna İzmir’in tanınmış işadamları ve gazetecileri de girdi. Erten, “Vakfın bu günlere gelmesinde emeği olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

İZVAK şimdi daha güçlü

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı’nın (İZVAK) olağan genel kurulu önceki akşam gerçekleştirildi. Kurulda Ali Erten ikinci kez başkanlığa seçilirken, yönetim ve danışma kurulunda İzmir’in ünlü isimleri bir araya geldi. Toplam 22 kişiden oluşan Yönetim Kuruluna, Vakıf kurucu üyesi olan İzmir’deki 9 kulüp kendi seçtiği birer temsilcisini gönderdi.

Haberin Devamı

İZVAK şimdi daha güçlü

Tanınmış isimler bir arada

Bunun dışında kalan 13 kişi ise şu isimlerden oluştu: Erdem Meço, Elif Sağlamer, Ercan Korkmaz, Fatih Tanfer, İrfan Erol, Özgür Gündoğan, Saliha Ayda Maç, Suavi Yardımoğlu, Ufuk Akgün, Ünal Ersözlü, Yılmaz Şahin, Kerem Fahri Baykalmış ve Sedef Üstüner. İzmir Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özgener, Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Selim Yaşar, İzmir’in ünlü İşadamları, Mert Pala, Deniz Barçın, Emin Önal, Levent Ürkmez, Cemal Elmasoğlu, Ahmet Taşpınar, Hüseyin Arslan, eski FIFA kokartlı hakemlerimizden Oğuz Sarvan ve Erol Ersoy, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Selçuk Sert de Danışma Kurulu’na girdi. Danışma Kurulu’nda İzmir’li gazeteciler Deniz Sipahi, Hamdi Türkmen, Ömer Dinçer, Meriç Köyatası, Sıtkı Şükürer, Bahri Okumuş, Engin Uğur Ağır, Nuri İmre ve Murat Ünlü’nün yanı sıra İzmir’in tanınmış Teknik Direktörlerinden Ümit Kayıhan, Bahri Vreskala, Günay Karataş, Fatih Özfatura, Hakan Düzdemir, Hikmet Alcan, Mukan Perinçek, Tuğrul Yemişçi da yer aldı. Büyük bir katılımla gerçekleşen ve son dönemlerin en kalabalık genel kurulunun yapıldığı seçimde Başkan Erten, yirmici yılını dolduran vakfın bu günlere gelmesinde emeği geçen eski başkan ve yöneticilere teşekkür ederken, inşaatı devam eden Alsancak, Göztepe ve Karşıyaka statlarının durumu hakkında sinevizyon eşliğinde geniş çaplı bilgilendirmeler yaptı.