Ege KABUS GİBİ

KABUS GİBİ

04.04.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

İzmir futbolu tel tel döküldü, KSK ve Göztepe sevenlerini üzdü; Altay, 2. Lig’de hedefinin çok uzağında kaldı. Altınordu düşme hattına yaklaştı, Menemen ise Play Off’tan uzaklaştı

KABUS GİBİ

Manisaspor’un Süper Lig’e veda etmesinden üzüntü duyan Egeli futbolseverler, Akhisar, Balıkesir ve Nazilli’nin kategorilerinde şampiyonluk kovalamasıyla teselli buldu. Fakat İzmirli futbolseverler, sezon boyunca kahır mektubu okudular.

16 sezon geçti
Kuruluşunun 99. yılını kutlayıp 100. yıla adım atan Kaf Kaf, 16 sezonluk hasrete nokta koymak için iddialı kadro oluşturmasına rağmen, lige şok bir başlangıç yaptı. KSK önce ilk ikiye girme şansını kaybetti, sonra da Play Off’u zora soktu. KSK, sezonun bitime 6 hafta kala Play Off hattının 7 puan gerisinde. Bank Asya 1. Ligi’ne 7 yıl aradan sonra dönen Göztepe’nin de Süper Lig hayalleri çabuk bitti. Çalkantılı bir sezon geçirip ateş hattına gerileyen Göz Göz, 5’te 4 yaparak çıkış yakalamasına rağmen Elazığspor yenilgisiyle Play Off trenini kaçırdı.

Altay mum gibi eriyor
Devler arenasından yüklü bir borçla düşerken, yıldız oyuncularını da kaybeden Bucaspor, genç kadrosuyla 1. Lig’de uzun süre istikrarlı bir grafik çizdi. Son iki maçını kaybederek 36 puanda kalan Fırtına da Play Off hesapları yapmayı bıraktı. 2. Lig’deki Altay, iyi başladığı sezonda üç antrenörle çalıştı, zirvenin 15 puan gerisine düştü. Altay (46), Play Off’u da kaybetmenin eşiğine geldi. Altınordu, Play Off oynamak düşüncesiyle yola çıktı. Ancak Şeytan’ın evdeki hesabı çarşıya uymadı. Düşme hattındaki B.Şekerspor ile arasında bir puan kaldı. Menemen Bld, son 3 maçta sıfır çekerek sekizinciliğe geriledi.

Haberin Devamı

Akigo’da Şehmus yine yok

Akhisar Bld., Bucaspor’la pazar günü evinde oynayacağı derbinin hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, takımın tecrübeli golcüsü Şehmus’un kadroda yerini alamayacağını, Ahmet Cebe’nin ise durumunun belirsiz olduğunu söyledi. Kürşat’ın cezası biterken, Lima ile İsmail’in de sakatlıkları sürüyor. Hamzaoğlu, sarı kart cezası sınırında olan Sertan, Emrah, Ahmet Cebe ve Anıl’dan dikkatli olmalarını istedi.
HALDUN AKYÜZ DHA