Ege Kaf Kaf’ta Cihan iddialı konuştu

Kaf Kaf’ta Cihan iddialı konuştu

07.11.2008 - 01:00 | Son Güncellenme:

Karşıyaka kaptanı Cihan Yılmaz, yeşil-kırmızılı camianın Süper Lig özlemine son vereceklerini söyledi.

Kaf Kaf’ta Cihan iddialı konuştu

İlk 10 haftada 900 dakika forma giyip takımın bankoları arasına giren Cihan, “Geçen sezon takım oyunundan çok, futbolcuların bireysel özellikleri ön plana çıkıyordu. Şimdi sistem ağır basıyor” dedi. Cihan, eşi Stella ve 14 aylık ikizleri Olcan ve Tunay’ın kendisine güç verdiklerini söyledi.

Haberin Devamı

Altınordu’nun derdi sakatlar
Turgutluspor’a deplasmanda 3-0 yenilerek son iki haftayı boş geçen Altınordu’da sakat oyuncuların çokluğu sıkıntı yaratıyor. Eksikler yüzünden kadroda revizyona gitmek zorunda kaldıklarını belirten Teknik Direktör Yüksel Can, “Mustafa Bağcı ve Ayhan’ın yokluğunu orta sahada çok hissettik” diye konuştu. Şeytan’da Celal, Osman Gül, Yusuf Büküşoğlu ve Yunus sezonu kapatmıştı.

Marmaris Belediye yeniden doğdu
Fethiyespor’u 3-1 yenerek yedi maç sonra galibiyetle tanışan Marmaris Belediyespor’a bahar geldi. Bu galibiyetle alt sıralardan uzaklaşma yolunda adım attıklarını belirten Teknik Direktör Mehmet Ali Çınar, “Sıralamada bulunduğumuz yer bize yakışmıyor. Kötü günler geride kaldı. Ben bu takıma, bu oyunculara güveniyorum. En kısa sürede üst sıralarda kendimize yer bulacağız” dedi.

Haberin Devamı

Gelişim Koleji’nde Caudle iş başında
Gelişim Koleji’nin ABD’li yıldızı Will Caudle, 6. sınıfların konuğu oldu. Ders öncesi sınıfa misafir olan Caudle, öğrencilerin ABD başkanlık yarışı ve Obama ile ilgili sorularını yanıtlarken, bir hayli heyecanlı olduğu gözlendi. Gündemi yakından takip eden öğrencilere, başkanlık sistemi ve seçimler hakkında bilgiler veren Caudle, basketbolla ilgili terimler konusunda da öğrencileri aydınlattı.