Ege KAIZEN FC, İzmir’de ilke imza atacak

KAIZEN FC, İzmir’de ilke imza atacak

23.02.2020 - 07:00 | Son Güncellenme:

İzmir’de hayata geçirilen karma dövüş sanatları organizasyonu KAIZEN FC, Bornova Atatürk Spor Kompleksi’nde 28-29 Mart günlerinde düzenleyeceği yuvarlak kafes dövüşleriyle Türkiye’de bir ilke imza atmaya hazırlanıyor

KAIZEN FC, İzmir’de ilke imza atacak

İzmir’de kurularak yönetim yapısıyla profesyonel bir kurum olması yönüyle öne çıkan karma dövüş sanatları organizasyonu KAIZEN FC, Dünya çapındaki katılımı ve profesyonel dövüşçülerinden oluşan kadrosuyla 28-29 Mart tarihlerinde dövüş severleri Bornova Atatürk Kompleksi’ne toplayacak. Uluslararası katılımlar, naklen yayınlar ve dev sponsorluklarla Türkiye’de ilk olma özelliği ile de öne çıkan organizasyon adına konuşan Genel Koordinatör ve Antrenör Yasin Özkan, “Günümüzde görünür ve görünür olmayan platformlarda devletler adına bilek güreşi izlenimi bırakan bu organizasyonu Türkiye’de de düzenlemek için bütün hazırlıklarımızı yaptık. Ülkemizin dövüş sporları alanında uluslararası platformlarda hak ettiği konuma gelmesi ve İzmir’in de bu alanda bir cazibe merkezi halini alması için yola çıktık” dedi.

Haberin Devamı

14 profesyonel dövüş hazır

“Sürekli gelişmek ve hep daha iyiyi hedeflemek” felsefesi ile hareket ettiklerini belirten Özcan, “A-Class elit seviye karma dövüş sanatçılarının katılımlarıyla, ülkemizin bu alandaki çitasını yukarıya çekeceğiz” diye konuştu.
27 Mart’ta “Face to face” olarak bilinen dövüşçülerin birbirlerini tarttıkları ve göz dağı verdikleri şovlarla başlayacak olan organizasyon, 4 farklı branşta kadın ve erkek sporcuların çeşitli sikletlerde mücadeleleriyle sürecek. Profesyonel maçlara çıkacak olan sporcuların sonuçları, tüm organizasyonlar tarafından standart kabul edilen ‘Sherdog’ veri tabanında kayıt altına alınacak. Dev organizasyonu 2000 dövüşseverin canlı olarak takip edebileceğini söyleyen Yasin Özcan, “Submission Grappling, Kaizen Striking ve Kudo MMA branşlarıda düzenlenecek olan dövüşlere mevcut olarak 28 profesyonel sporcu katılacak. 14 profesyonel maç şuan için netleşti. Modern Dünya’nın trendlerini yakalamak isteyen ve dövüş heyecanını profesyonel olarak takip etmek isteyen herkesi, dövüş festivalimize bekliyoruz” dedi. Genel Koordinatör Yasin Özcan öte yandan da Dünya’nın her yerinden katılımların olacağı organizasyona destek sağlamak ve sponsor olmak isteyenlere kapılarının açık olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Naklen yayınlanacak

Dev organizasyonu takip etmek isteyenler için yayın müjdesi veren Yasin Özcan, “Maçlarımızın ve organizasyonumuzun geniş kitlelere ile dövüşseverlere ulaşması için destekçimiz olan TV35 canlı yayınlarla destek verecek. Öte yandan TV8.5 ise 3 gün boyunca yayını ile müsabakaları dövüşseverlerle buluşturacak. YouTube ve Facebook hesaplarımızdan ise sürekli olarak canlı yayınlar yapılacak” dedi.