Ege Kartondan tekneler Körfez’de yarıştı

Kartondan tekneler Körfez’de yarıştı

03.07.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

İZMİR Körfezi’nde Denizcilik ve Kabotaj Bayramı nedeniyle Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İzmir İl Koordinasyon Kurulu tarafından 11’inci Kartondan Tekneler Yarışması düzenlendi.

Kartondan tekneler Körfez’de yarıştı

İZMİR Körfezi’nde Denizcilik ve Kabotaj Bayramı nedeniyle Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İzmir İl Koordinasyon Kurulu tarafından 11’inci Kartondan Tekneler Yarışması düzenlendi. Farklı odalar tarafından hazırlanan 14 karton teknenin körfezde kıyasıya mücadele ettiği etkinlikte, yarışmacılar teknelerin üzerinde durmakta güçlük çekerken renkli görüntüler oluştu.

Haberin Devamı

Ödüller dağıtıldı

İlk batan tekneyi yapan Orman Mühendisleri Odası Titanik ödülünü, en temiz çalışan ekip olarak Çevre Mühendisleri Odası mavi bayrak ödülünü, en sportmen ekip olarak Harita ve Kadastro Odası centilmenlik ödülünü, İç Mimarlar Odası ise en iyi tasarım ödülünü aldı. En iyi kostüm ödülünü Maden Mühendisleri Odası alırlen yarışmada, Ziraat Mühendisleri Odası üçüncü, Maden Mühendisleri Odası ikinci, Gemi Mühendisleri Odası da birinci oldu.

Gülümseten anlar

Yarışmanın ardından karton toplayan küçük çocukların tekneleri çöp kutularına doğru sürükleyip içlerinde eğlenmesi de yüzleri gülümsetti.