Ege Kayseri lezzetleri

Kayseri lezzetleri

24.03.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

Swissotel Büyük Efes’in ana restoranı Cafe Swiss’in ilgiyle takip edilen “Bölgesel Lezzetler Köşesi” yeniden misafirleriyle buluşmaya başladı.

Kayseri lezzetleri

Swissotel Büyük Efes’in ana restoranı Cafe Swiss’in ilgiyle takip edilen “Bölgesel Lezzetler Köşesi” yeniden misafirleriyle buluşmaya başladı. Bu senenin ilk konuğu olan Kayseri Mutfağı’na özgü lezzetleri, 29 Mart tarihine kadar öğle yemeklerine renk katacak. Cafe Swiss’in misafirleri, Konuk Şef Selim Dirik’in özel sunumuyla Örgülü pilav, Saray pilavı, Cıvıklı Pide, Kurşun aşı, Etli mantı, Yağlama, Sucuklu köfte, Kayseri tiridi, Nevzine tatlısı, Düğümlü tatlı, Yoğurt tatlısı gibi bölgeye has lezzetleri sınırsız açık büfe keyfine dönüştürüyor. Açık büfe öğle yemekleri hafta içi her gün 12:00- 15:00 saatleri arasında sunuluyor.