Ege‘Kazancımıza göz diktiler’

‘Kazancımıza göz diktiler’

12.03.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi, İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Celil Anık, küresel firmanın İstanbul’un ardından Ankara’da hizmet vermeye başlamasına tepki gösterdi.

‘Kazancımıza göz diktiler’

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi, İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Celil Anık, küresel firmanın İstanbul’un ardından Ankara’da hizmet vermeye başlamasına tepki gösterdi. Anık, “Esnafın kazancına göz diken, kazanılmış haklarımızı elimizden almaya kalkan uluslararası rant çevrelerinin uzantısı bu firmaya ilk gün olduğu gibi bugün de tepkimizi sergiliyoruz. Haklı mücadele veren İstanbullu ve Ankaralı meslektaşlarımızın yanlarındayız” diye konuştu.
Türkiye örnek aldı
Dijital taksicilik sistemine geçilmesinin öneminin her geçen gün daha çok anlaşıldığını dile getiren Anık, “2020’nin ilk günlerinde hizmete sunduğumuz ve şu an İzmir’deki tüm taksilerde uygulamada olan internetten taksi çağırma sistemimiz EnTaksi, tüm Türkiye’ye örnek gösteriliyor, büyük memnuniyet topluyor. Son yaşananlar, bir ilk olan EnTaksi İzmir ile ne kadar doğru bir iş yaptığımızı gösterdi” dedi.