Ege Kırkağaç’a dev yatırım

Kırkağaç’a dev yatırım

10.08.2017 - 05:57 | Son Güncellenme:

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kırkağaç ilçesine Koordinasyon Merkezi, Gençlik Merkezi, MABEM, Belediye Hizmet Binası, Meydan ve Yeraltı Otoparkı projesini onayladı. Başkan Ergün, “2018’de harekete geçiyoruz” dedi

Kırkağaç’a dev yatırım

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Ağustos ayı toplantısında Kırkağaç ilçesine Koordinasyon Merkezi, Gençlik Merkezi, MABEM, Kırkağaç Belediye Hizmet Binası, Meydan ve Yeraltı Otoparkı projesinin yapılması gündeme geldi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün başkanlığında yürütülen toplantıda ilçeye prestij kazandıracak proje, Büyükşehir Belediye Meclis Üyelerinin oybirliğiyle kabul edildi.

Haberin Devamı

Gedüz’den teşekkür

Sunumun ardından Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, projenin detayları hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi. 11 bin 271 metrekarelik bir alan üzerinde projenin yükseleceğini belirten Başkan Ergün, Kırkağaç Belediyesi Hizmet Binası 7 bin 707 metrekarelik alanda ve 5 katlı olacağını, Koordinasyon Merkezi, Gençlik Merkezi ve MABEM’in 6 bin 546 metrekarelik alanda 3 katlı olacağını söyledi. Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz ile birlikte istişare halinde projenin geliştiğini belirten Başkan Ergün, “Değerli Başkanımızla bu projeyi yapma noktasına geldik. İnşallah 2018 başında yapımına başlarız” dedi. Başkan Gedüz ise Başkan Ergün’e teşekkür etti.