Ege Koçarlı’ya yatırım 78 milyonu buldu

Koçarlı’ya yatırım 78 milyonu buldu

09.04.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ASKİ) Koçarlı’daki 18 kilometre uzunluğundaki çalışmalarını sürdürüyor.

Koçarlı’ya yatırım 78 milyonu buldu

Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ASKİ) Koçarlı’daki 18 kilometre uzunluğundaki çalışmalarını sürdürüyor. Önceki yıllarda ASKİ’nin çalışmasıyla önemli bir kısmı tamamlanan kanalizasyon hattı, bu defa 5 milyon liralık yatırımla hayata geçiyor. Yeni hatta, geniş çaplı ve uzun ömürlü kanalizasyon boruları kullanılıyor. Ayrıca, 454 adet muayene bacası ile 895 adet parsel bacası yapılacak.

Haberin Devamı

Muhtarlarla fikir alışverişi

Koçarlı’ya bugüne kadar 78 milyon liralık yatırım yaptıklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çer”Projelerimiz sürecek” dedi. Öte yandan Aydın Büyükşehir Belediyesi, Sultanhisarlı muhtarlarla bir araya geldi, hizmetleri anlattı. Başkanvekili Barış Altıntaş, “Mahallelerin yolundan suyuna, tabelasından sosyal yardımına varana kadar her meselede istişarede buluyoruz” diye konuştu.

Can dostlar için el ele

Aydın Hayvan Hakları Eğitim Hareketi Derneği ve Hayvanların Yaşam Hakları Konfederasyonu (HAYKONFED) temsilcileri Başkan Özlem Çerçioğlu’nu ziyaret etti. Dernek Başkanı Jale Koç, sahipsiz can dostlarla ilgili sorunları iletti, Başkan Çerçioğlu’na desteklerinden dolayı teşekkür etti. Büyükşehir Başkanı da, “Can dostlarımızı çok önemsiyoruz. Yaşamımızın sıcak bir parçası halindeler. Sağlıklı olmaları ve beslenmeleri konusunda veterinerlerimiz ve ekiplerimiz yoğun gayret gösteriyor” dedi.