Ege ‘Konak sahilden ibaret değil’

‘Konak sahilden ibaret değil’

16.01.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

AK Parti Konak Belediye Başkan adayı Melek Eroğlu, seçim sloganları olan samimiyet, tevazu ve gayret ile çalışacaklarının sözünü verdi.

‘Konak sahilden ibaret değil’

AK Parti Konak Belediye Başkan adayı Melek Eroğlu, seçim sloganları olan samimiyet, tevazu ve gayret ile çalışacaklarının sözünü verdi. Konak’ın tüm sorunlarına yönelik projelerin hazır olduğunu belirten Eroğlu, “Her köşesi eşit hizmet alan Konak geliyor” dedi. 112 mahalleye sahip olan Konak’ta sahil kesimi dışındaki Ballıkuyu, Gültepe, Toros semtlerin görmezden geldiğini iddia eden Eroğlu, “Birçok yerde hala imar planı yok. Planlama olmayınca kentsel dönüşümü de başlatamazsın, yollar da yapamazsın, doğalgaz da getiremezsin, parklar ve spor tesisleri yapamazsın. Her bölgeyi ayrı ayrı çalışacağız. Konak’ın bir 5 yıl daha kaybetmeye tahammülü yok” şeklinde konuştu.
Partisinin bu dönem 6 kadını belediye başkan adayı olarak göstermesini de değerlendiren Eroğlu, “Siyasette daha fazla kadının aktif olması gerektiğine inanıyorum. Ancak kadınların ya da kadın siyasetçilerin sayı olarak lanse edilmesine şiddetle karşıyım. Bizim partimizde yeterliliği olan, donanımlı, liyakatli kadın erkek herkese eşit fırsat verilir” dedi.