Ege KSK’de köstebek krizi

KSK’de köstebek krizi

18.03.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Başkan Ersezgin’in bırakma kararının ve doğru olmadığı halde Ziya Doğan’la görüşüldüğü haberinin toplantı bitmeden sızdırıldığını iddia eden bir grup yönetici istifaya hazırlanıyor

KSK’de köstebek krizi

Karşıyaka’da son dönemde ağır eleştirilere hedef olan Başkan Akif Ersezgin’in görevi bırakmasının ardından, yönetim cephesinde beklenmedik bir kriz doğdu. “Belediye ontenjanından” yönetime giren Azad Yeşil ve Mithat Salepçioğlu’nun, Ersezgin’in istifa kararını toplantı bitmeden dışarı sızdırdığı ve doğru olmadığı halde Ziya Doğan’la görüşüldüğü haberini uçurduğu iddiası ortalığı karıştırdı.
Bu davranışın etik olmadığını savunan 2. Başkan Mehmet Peköz, Futbol Şubesi Sorumlusu Tuncay Şekerci, Basketbol Şubesi Başkanı Ünal Tuncer ile yöneticiler Engin Aydemir, Fatih Diniz, Gürhan Solakoğlu, Aygün Cicibaş, Fahri Aris ve Yusuf Güven’in istifa hazırlığında olduğu öğrenildi. Teknik Direktör Hüseyin Hamamcı’nın göreve getirilmesi konusunda Belediye Başkanı Cevat Durak’la anlaşmazlığa düştükten sonra istifaya sürüklenen Ersezgin’in, CHP’deyıllarca birlikte siyaset yaptığı arkadaşlarından darbe yediği için üzgün olduğu öğrenildi.