Ege Küllenen aşk!

Küllenen aşk!

04.12.2018 - 08:15 | Son Güncellenme:

Son yılların seyirci rekorunu kıran Karşıyaka gelecek adına ümit verdi. TFF 3. Lig 2. Grup’da lige kötü başlayarak düşme potasına gerileyen ve amatör küme tehlikesi yaşayan Karşıyaka, son 5 haftada 11 puan topladı ligin 15. haftasını 11. sırada tamamladı. Karşıyaka Başkan Vekili Gökhan Şensan, “Tüm zorluklara rağmen camia, taraftar ve takımımızla ayakta durmayı bildik. Kazanacağız ve kazanmaya devam edeceğiz” dedi

Küllenen aşk

Son yıllarda üst üste düş kırıklıkları yaşayarak TFF 3. Lig’e gerileyen ve sezona etkisiz başlayarak amatör küme korkusu yaşayan Karşıyaka, küllerinden doğmasını bildi. Geçtiğimiz hafta Yeni Ordu deplasmanından galibiyetle dönerek moral bulan Kaf Kaf, evinde oynadığı Adıyaman 1954 karşısında da geriden gelerek 3 puanı hanesine yazdırdı. Haftayı 11. sırada tamamladı. Zorlu maç sonrası değerlendirmelerde bulunan Karşıyaka Başkan Vekili Gökhan Şensan, “Mutluluğumuz, tüm olumsuz fiziki şartlara rağmen bizi desteklemeye gelen 10.000’e yakın arma sevdalısını başları dik, eski günlerdeki gibi mutlu şekilde konvoylarla evlerine göndermekti” dedi.

Haberin Devamı

‘Biz bize yeteriz’

Sezon başından bu yana tamamı altyapı patentli oyuncularla ve yaş ortalaması 20 olan bir takımla mücadele ettiklerini belirten Şensan, “Mağlup duruma düşmemize rağmen desteğine devam eden taraftarımıza minnettarız. 50 milyon liranın üzerinde bir borç yükümüz var, transfer yasağımız var, stadımız yok, futbolumuzu destekleyen ne bir kurum, ne bir dernek, ne de bir kişi yok ama kimse unutmasın ki bizim armasına sahip çıkan sporcularımız, tüm zorluklara göğüs geren teknik kadromuz, en önemlisi en zor günümüzde çağrımıza kulak vererek tribünleri dolduran, bizleri maddi manevi destekleyen büyük taraftarımız var” diyerek takımını ve taraftarını kutladı.

RAKİBE FORMA JESTİ

Geçtiğimiz yıllarda yoğun mali sıkıntıları aşamayıp yedek forma bile yaptıramayan Kaf Kaf, Adıyaman 1954 maçında rakibine malzeme desteğinde bulundu. Adıyaman cephesi Karşıyaka’nın renkleriyle karışacak yeşil renkte şort seçince hakem çözüm bulunmasını istedi. Rakibinin yardımına koşan yeşil kırmızılı ekip, beyaz şort ve tayt vererek büyük jestte bulundu.

Haberin Devamı

DOĞUKAN FARK YARATTI

Yeşil kırmızılılarda sakatlanarak geride kalan 3 maçta forma giyemeyen genç yıldız Doğukan İnci, Adıyaman 1954 karşısında oyuna sonradan girerek 2 golle 3 puanı getiren isim oldu. 19 yaşındaki genç yetenek, 1-0 yenik duruma düşen takımına 71 ve 90+2. dakikada attığı gollerle galibiyeti getiren isim oldu.