EgeKuşadası’nda her soruna çözüm var

Kuşadası’nda her soruna çözüm var

06.05.2021 - 00:05 | Son Güncellenme:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Ege Bölgesi’ndeki CHP’li belediyelerin başkanlarıyla yaptığı dijital toplantıya katılan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel,yaşama geçirdikleri projeler ve pandemi döneminde yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Kuşadası’nda her soruna çözüm var

Koronavirüs salgınının en çok turizm sektörünü yaraladığına dikkat çeken Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, “Pandemi koşullarına rağmen kentimizi turizm sezonuna hazır hale getirdik. Turistik çarşılarımızda alt ve üstyapı yenileme çalışması yürüttük. Plajlarımızı da aynı şekilde sezona hazırladık” diye konuştu.

Pandemi sürecinde sosyal yardımların aralıksız sürdüğünü belirten Başkan Ömer Günel, “Adabahçe projesiyle, belediye tarım arazilerini faaliyete soktuk. Mahsulleri ise AdaMarket Ekspres aracı ile vatandaşlarımıza ulaştırıyoruz. 30 Ekim depreminin etkilediği ilçemiz için kentsel dönüşüm müdürlüğü kurduk ve hasarlı binaların dönüşümüne destek sunduk” dedi.

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler