Ege Kuşadası’nın ‘Paris’i’ olacak

Kuşadası’nın ‘Paris’i’ olacak

03.03.2021 - 00:03 | Son Güncellenme:

KUŞADASI Belediye Başkanı Ömer Günel, CHP İlçe Örgütü İkiçeşmelik Mahalle Komisyonu üyeleriyle buluştu; mahallede yürüttükleri alt ve üstyapı çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Kuşadası’nın ‘Paris’i’ olacak

Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte İkiçeşmelik Mahallesi’nin çehresinin değişeceğini belirten Günel, “Uzun yıllardır belediye hizmetlerinden mahrum bırakılmış olan Güneş Sokak ile 613 Sokak arasında kalan eski İkiçeşmelik Mahallesi’nin tüm alt ve üstyapı sorununu çözüyoruz. Yağmur suyu hattı döşeme ve kanalizasyon yenileme çalışmalarının yanısıra bölgenin elektrik, internet ve telefon altyapıları da yenileniyor. Ayrıca çalışma yürüttüğümüz tüm alana doğalgaz altyapısı da döşeniyor. yenilenen yüzüyle Paris gibi olacak” dedi. Aydın Büyükşehir tarafından Kirazlı Mahallesi ve Şarlak Mevkii’nden kent merkezine çekilen içme suyu ve isale hattının İkiçeşmelik Mahallesi’ne uğrayacağını kaydeden Günel, mahalleye park alanı ve taziye evi kazandıracaklarını müjdeledi.

Kahramanlar yenileniyor

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Kahramanlar Caddesi’ni ziyaret etti, bölge esnafıyla bir araya geldi. Esnafın sorun ve önerilerini dinleyen Başkan Günel, caddenin Adalızade Mezarlığı’na ulaşan kısmında da alt ve üstyapı yenileme çalışması yapmak istediklerini belirtti.

‘Birlikte yöneteceğiz’

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, mahallelerde yaşanan sorunların daha hızlı ve kalıcı bir biçimde çözülebilmesi için muhtarlarla bir araya geldi. Salgından dolayı saha çalışmalarına ağırlık verildiğini vurgulayan Başkan Günel, “Muhtarlarımızla kenti yönetme idealimiz hiç değişmedi. Bu işi birlikte yapmaya kararlıyız” dedi. Kuşadası’nın tarihinde görülmemiş bir çalışma içinde olduklarını kaydeden Günel, “Mayıs sonuna kadar bütün üstyapıyı, sıcak asfalt ve parke taşlarını tamamlayacağız” dedi.

Yazarlar