Ege Laser Genç Milli Takımı belli oldu

Laser Genç Milli Takımı belli oldu

19.04.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Göztepe Spor Kulübü Yelken Şubesi ve Urla Deniz Kulübü ev sahipliğinde düzenlenen TYF 2021 Milli Takım Seçme Yarışları’nın ikinci haftasında heyecan Laser sınıflarında yaşandı.

Laser Genç Milli Takımı belli oldu

Göztepe Spor Kulübü Yelken Şubesi ve Urla Deniz Kulübü ev sahipliğinde düzenlenen TYF 2021 Milli Takım Seçme Yarışları’nın ikinci haftasında heyecan Laser sınıflarında yaşandı. Laser 4.7 sınıfında 34 kulüpten 104 yelkenci, Laser Radial sınıfında 17 kulüpten 37 yelkenci ve Laser Standard sınıfında 6 kulüpten 8 yelkenci birbirinden heyecanlı yarışlara imza atarken dereceye giren sporcular Milli Takım’a girmeye hak kazandı. Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Özlem Akdurak, “İçinden geçtiğimiz dönem hepimizi bazı şeylerden mahrum bırakıyor. Bu yüzden bu zor koşullara rağmen sporunuza devam ettiğiniz için hakemlerimizi, antrenörlerimizi ve sporcularımızı buraya geldiği için hem tebrik hem de teşekkür ediyorum” dedi.
İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici ise, “Milli Takım’a seçilen sporcularımızı tebrik ediyor; Olimpiyat Oyunları’na gidecek sporcularımıza da başarılar diliyorum” diye konuştu.