06.09.2017 - 01:35 | Son Güncellenme:
Lagada kısa sürede deniz mahsulü düşkünlerinin dikkatini çekti. Günlük deniz ürünleri, dillere destan ara sıcakları ve muhteşem manzarasıyla yoğun ilgi gören Lagada unutulmaz bir Alaçatı deneyimi yaşamak isteyenlerin ilk tercihi oluyor. Genç ve başarılı girişimci Emre Kurtbay’ın sihirli dokunuşuyla kısa sürede marka olmayı başaran Lagada, Çeşme’ye özgü otlardan hazırlanan mezeleriyle de damak tadına hitap ediyor.
280 kişiye yemek
Deniz mahsullerinin her çeşidinin günlük taze olarak servis edildiği Lagada’da spesiyal ara sıcaklar da ilgi görüyor. Lagada’da mevsimine göre aklınıza gelebilecek her türlü deniz ürününü bulmanız mümkün. Birbirinden lezzetli spesiyellerden, kadayıfa sarılmış dil balığıyla yapılan paçero, patlıcan yatağında hellimli levrek ve bademli lagos öne çıkıyor. Kurtbay, restoranda aynı anda 280 kişiyi ağırlayabildiklerini söyledi.