Ege Macera dolu İzmir

Macera dolu İzmir

14.10.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Açık hava sporlarının yapılabileceği ve dağcılık, kaya tırmanışı, zipline gibi aktivitelerle donatılan Macera Park İzmir açıldı. İzmir Büyükşehir Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Proje, CHP belediyeciliğinin bir ürünü” dedi.

Macera dolu İzmir

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Bornova Atatürk Mahallesi’inde yapımı tamamlanan ‘Macera Park’ törenle açıldı. Açılış töreninde konuşan Başkan Aziz Kocaoğlu, projenin CHP’li belediyecilik anlayışının ürünü olduğunu ifade etti. Konuşmasında yerel seçime dair mesajlar da veren Kocaoğlu ilçe ve köylere tura çıkacağını belirtti. “Beni bırakıp artık sağlıklı adayların ilçelerde belirlenmesine bakın” diyen Kocaoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

Haberin Devamı

‘Aday için çalışacağım’

“Bundan sonra CHP adayının İzmir’de seçim kaybetme ihtimali yoktur. İzmir’in tanıdığı, başarılı arkadaşlarla ilerleyeceğiz. 2009’da olduğu gibi Büyükşehir ve 30 ilçe alınacak. Ben destan yazacağımıza inanıyorum. Kendime oy istemeyeceğim için rahat çalışacağım. Adayımızın arkasından gideceğim.”

Seyir terası

Spor ve eğlencenin bir arada olduğu aktivitelere odaklanan projede; alanın topografik yapısına uygun olarak, dağcılık, zipline (yüksek bir noktadan, alçak bir noktaya bağlanmış çelik halat üzerinde kayma aktivitesi), doğal kaya tırmanışına olanak sağlayan özel bir bölüm ve uluslararası standartlarda yapay bir tırmanma duvarı bulunuyor. Ayrıca alanda 4 bin metrekare piknik alanı, seyir terasları, seyir kulesi, gölet ve süs havuzları yer alıyor. Alanın 19 bin metrekaresiyse yeşil alan olarak tasarlandı.