Ege Madalyalar Başkan Sandal'dan

Madalyalar Başkan Sandal'dan

12.03.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Bayraklı Belediyesi, 67 sporcunun katıldığı Aerobik Cimnastik İzmir il yarışmasına ev sahipliği yaptı. Dereceye girenlerin ödüllerini takdim eden Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Bundan sonra da dünyanın dört bir yanından gelecek çocuklar, ilçemizde buluşacak. Hayallerini, umutlarını, beklentilerini söyleyecekler” dedi

Madalyalar Başkan Sandaldan

Bayraklı Belediyesi, Aerobik Cimnastik İzmir il yarışmasına ev sahipliği yaptı. İzmir ve çevresinden 67 sporcunun katıldığı müsabakalarda dereceye girenler ödüllerini Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal’ın elinden aldı.
Başkan Sandal, “Dünya Çocuk ve Gençlik Kenti Bayraklı vizyon projemizle dünya çocukları ve gençleri Bayraklı’da buluşacak. Bilim, kültür, sanat, spor festivalleri düzenleyeceğiz. Sporcularımızın her zaman yanında olacağız. Tüm katılımcılarımızı kutluyorum” dedi. Aerobik Cimnastik İzmir İl Yarışması, Bayraklı Belediyesi Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. 8 takımın 67 sporcuyla katıldığı müsabakalar renkli görüntülere sahne oldu.
4 kategoride düzenlenen yarışmaya 7-8, 9-11, 12-14 ve 15-17 yaş grubundan sporcular katıldı. Cimnastik Federasyonu izniyle Bayraklı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Derneği’nin ev sahipliğindeki karşılaşmalarda, İzmir Elit Cimnastik Spor Kulübü Derneği, Kolektif Cimnastik Kulübü Derneği, Karşıyaka Koleji Spor Kulübü Derneği, Estetik Cimnastik Spor Kulübü Derneği, Selçuk Zuhal Fitness Spor Kulübü Derneği, Aydın Zeygym Stüdyo Spor Kulübü Derneği, Kolektif Spor Kulübü Derneği’nden sporcular şampiyonluk için kıyasıya yarıştı.
Sporcular parke üzerinde becerilerini sergilerken aileleri de tribünden onlara destek verdi. Etkinlik sonunda dereceye girenlere madalya ve Türkiye Cimnastik Federasyonu hakemlerine Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal plaket takdim etti. Türkiye Cimnastik Federasyonu milli hakemi ve aynı zamanda Türkiye Cimnastik Federasyonu Teknik Komite Başkanı Bahadır Uygur da, desteklerinden dolayı Başkan Sandal’a teşekkür plaketi verdi.