Ege Manisa’nın katkısı aralıksız sürecek

Manisa’nın katkısı aralıksız sürecek

24.02.2023 - 00:00 | Son Güncellenme:

Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, deprem felaketi sonrasında Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yardım çalışmalarından dolayı teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Manisa’nın katkısı aralıksız sürecek

Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Vali Karadeniz’i makamında ağırladı. En kısa sürede bölgeye intikal ederek 124 araç ve 340 personel ile çalışmalara başladıklarını söyleyen Başkan Ergün, “İmkanlar dahilinde destek olmaya çalıştık. Yardımlarımız devam edecek” dedi. Ziyaret, depremzedelere yapılacak çalışmalara yönelik gerçekleştirilen istişarenin ardından sona erdi.

Haberin Devamı

Manisa Büyükşehir’in, Kahramanmaraş afet bölgesinde Hava Kuvvetleri Komutanlığı koordinasyonu ile çalışmalarına devam ettiği öğrenildi. Bir yandan kendi desteklerini ileten Büyükşehir, 10 araç, 20 personel ile depremden etkilenen kırsal mahallelere malzeme dağıtımı yapıyor.

Her yere koşuyor

MASKİ ekipleri Kahramanmaraş’a bağlı Pazarcık ilçesinde depremde zarar gören içme suyu altyapısını onarmak için çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak, içme suyu ana hattında deplase (yönünü değiştirme) işi başladı. Büyükşehir ekipleri, can dostları da unutmuyor. Muhtelif noktalara sokak hayvanları için mama bırakıyor.