Ege Meme kanserinde yeni tedavileri anlattı

Meme kanserinde yeni tedavileri anlattı

27.10.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Özel Tınaztepe Galen Hastanesi Medikal Onkoloji Uzmanı Dr. Elvina Almuradova üçlü negatif meme kanserinde yenilikleri, Azerbaycanlı meslektaşlarıyla paylaştı

Meme kanserinde yeni tedavileri anlattı

Özel Tınaztepe Galen Hastanesi Medikal Onkoloji Uzmanı Dr. Elvina Almuradova 14-15 Ekim tarihinde Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de, Meme Kanseri ve Kadın Sağlığı Kongresi’nde oturum başkanlığı yaptı. Almuradova kongrede, meme kanserinde adjuvan tedavi oturumu başkanlığı ve üçlü negatif meme kanserinde yenilikleri anlattığı bir konuşma da gerçekleştirdi.
Almuradova konuşmasında onkololji ile ilgilenen medikal onkolog, cerrah ve radyasyon onkolojisi uzmanlarına meme kanseri tedavisinde yenilikleri ve Özel Tınaztepe Galen Hastanesi’nin tecrübelerini paylaştı.
Kongre sonrası değerlendirmelerde bulunan Almuradova, “Bir Azerbaycanlı olarak Türkiye’de görev yapmak, bilgi ve tecrübelerimi kendi vatanımdaki meslektaşlarımla paylaşmak oldukça gurur verici. Bu anlamda ilki olan kongrelerin devamı da yapılacaktır. Türkiye tecrübesini Azerbaycanlı hekimlerle birlikte paylaşılması iki kardeş ülke arasında sağlık alanında da ilişkilerin sürdürülmesi açısından önemlidir” diye konuştu.