Ege Menemen ve Beydağ’da başkanlar değişmedi

Menemen ve Beydağ’da başkanlar değişmedi

03.12.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ak Parti Menemen İlçe Başkanı Arif Kuran, 400 delegeden 239’unun oyunu alarak başkanlığa yeniden seçildi.

Menemen ve Beydağ’da başkanlar değişmedi

Diğer adaylardan Tekin Alptekin 67 oy, Ali Azgın ise 10 oy aldı. Menemen Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda AKP İlçe Başkanlığı’nın 4. Olağan kongreskinde divan başkanlığına Mahmut Atilla Kaya seçildi. Kongrede konuşan İl Başkanı Ömer Cihat Akay, “Bazı davalar vardır bunlar güç, emek ve başında lider ister. Biz Recep Tayyip Erdoğan’ın yolundan koşuyoruz. Biz bu davayı gücümüz yettiğince taşımayı onur kabul ediyoruz” dedi.
AK Parti Beydağ İlçe Kongresi’nde mevcut başkan Ali Özer yeniden ilçe başkanlığına seçildi. AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, İl Başkan Yardımcıları Mahmut Badem, Atilla Kaya, Sinan Aydın, Ahmet Faruk Niğde, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanlarının katıldığı seçime tek liste ile gidildi. Delegelerin tamamının oyunu alan Ali Özer, güven tazeledi.

Haberin Devamı

Ak Parti Buca’da Solmaz’ın karşısına sürpriz rakip çıktı

Ak Parti Buca’da sancılı bir seçime hazırlanıyor. Genel Merkez, mevcut İlçe Başkanı Mustafa Solmaz’a destek verirken muhalifler, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’a yakınlığıyla bilinen Aybar Uygur’u rakip çıkardı. Yıllarca Günay ile CHP’de siyaset yapan onunla Ak Parti’ye geçen Uygur, “Kültür Bakanı benim için özel biri, ağabeyim. Ancak siyaset bir bakana yakınlıkla değil halka yakın olmakla mümkün” dedi. Uygur, Buca’da partinin birlik ve bütünlüğüne ihtiyaç duyduğunu belirterek, “Buca’da birilerini iteleyerek kazanılacak bir kongre ancak Pirus zaferi olur” dedi.
Elif DEMİRCİ