Ege MÜSİAD İzmir’e güç katıyor

MÜSİAD İzmir’e güç katıyor

03.04.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Müstakil Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Şubesi, 23. Olağan Genel Kurul’da belirlenen yeni yönetim ile ilk toplantısını gerçekleştirdi.

MÜSİAD İzmir’e güç katıyor

Müstakil Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Şubesi, 23. Olağan Genel Kurul’da belirlenen yeni yönetim ile ilk toplantısını gerçekleştirdi. MÜSİAD İzmir Başkanı Bilal Saygılı, yeniden yapılanma sürecini ve 2021-2023 dönemine ilişkin yeni hedefleri açıkladı. İzmir istihdamına katkıda bulunmayı sürdüreceklerini belirten Saygılı, “İki yıllık yeni dönemde MÜSİAD İzmir Ailesi olarak 10 bin kişilik ilave istihdam sağlayıp 60 bin kişiye dokunmayı hedefliyoruz. Görevi aldığımız tarihten bugüne kadar 112 yeni üye kazanımı ile 320 üyeye ulaştık. Yeni dönem itibari ile niceliği nitelikle birlikte önemseyerek 50 yeni üyeye ulaşmak gayesindeyiz. Mevcutta 1630 işletmeyi temsil ediyoruz. İşletme sayımızın da üye artışımıza paralel olarak 2 bin işletme sayısına ulaşmayı planlıyoruz. Ayrıca tüm üyelerimizin ihracat yapmasını sağlayarak, mevcut ihracat yapan üyelerimizin de ihracatlarının arttırılmasını sağlayacağız. Genel Merkezin öncü projelerinden “Üretim Üsleri projesini” İzmir’e taşımak istiyoruz. Bu anlamda KOBİ’ler için Üretim ve Hizmet Alanları oluşturmayı amaçlıyoruz” diye konuştu.
Projelere ara yok
Yeni dönemde yeni şube hizmet yerine geçeceklerini söyleyen Saygılı, “İZKA ve MÜSİAD İzmir işbirliği ile kurumsal kaynak planlaması konusunda yürütmekte olduğumuz İzmir Nitelikli İstihdam Projemiz (İNİP) devam ediyor, Karavan Park projemizi de hayata geçirmek üzere çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Genç MÜSİAD, yeni dönemde hem üye sayısını hem de faaliyetlerini artıracak. Aynı şekilde MÜSİAD Kadın, girişimci kadınlarımıza yönelik çalışma ve projelerini genişleterek devam ettirecek. Yeni dönemde İzmir’e güç katan bir STK olmayı sürdüreceğiz” dedi.

Yazarlar