Ege Nazilli’ye yeni meydan

Nazilli’ye yeni meydan

07.02.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin Nazilli’ye kazandıracağı İstasyon Meydanı ve Yeraltı Otoparkı projesinde çalışmalar hız kesmeden ilerliyor.

Nazilli’ye yeni meydan

Nazilli’nin kalbinde yer alan, çevresinde tarihi yapılar ve kentin en gözde çarşısının da yer aldığı alan, Büyükşehir Belediyesi’nin projesiyle çekim merkezi haline gelecek. Yürüyüş yolları ve yeşil alanlarıyla bölgeye nefes aldıracak. Park yeri ihtiyacına da cevap veren çalışmayla trafik rahatlayacak. Projenin kentin sosyal ve ekonomik hayatına soluk katacağını belirten Büyükşehir Başkanı Özlem Çerçioğlu, “En kısa sürede tamamlayacağız” dedi.

Haberin Devamı

Altyapı hamlesi 

Kentin altyapısını yenilemek ve güçlendirmek için çalışan Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi, Didim ve Söke’de altyapıya önemli dokunuşlar yaptı. ASKİ ekipleri, Söke’nin Çeltikçi Mahallesi Mehmetçik Caddesi’nde içme suyu ana şebeke hattında çalışmaların sonuna geldi. Didim’de de büyük yatırımlara imza atan Büyükşehir, 88.5 milyon liralık bütçeli Akbük, Fevzipaşa ve Denizköy mahallelerinin kanalizasyonla birlikte içme suyu hatları için de kaynaklar oluşturuyor.