Ege Ödüllü hizmetler

Ödüllü hizmetler

17.10.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Karesi Belediyesi, 4.5 yılda toplam 8 ödül kazandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından da ödüllendirilen Başkan Yücel Yılmaz, “Bu başarı halkımızın, biz de doğru yolda olduğumuzu gördük” dedi

Ödüllü hizmetler

‘Kentin sakini değil sahibiyiz’ sloganıyla 4.5 yıldır halka hizmet veren Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın başarısı, siyaset ve iş dünyasından aldığı ödüllerle taçlandı. Başkan Yılmaz, “Sağlığı Geliştiren Şehir Karesi”, “Bilinçli Anneler Karesi’de”, “Engelsiz Düşler”, “Matematik Cepte”, “Karesi’den Kosova’ya Kültür Köprüsü”, “Atlı Okçuluk Ve Savaş Sanatları Festivali”, “Dünyayla Yarışan Şehirler”, “Bisiklet Eğitim Parkı ve Bisiklet Yolları” projeleriyle bir çok ödül aldı. Ödüllerin gerçek sahibinin karesi halkı olduğunu ifade eden Başkan Yılmaz, “Bu ödüller doğru yolda olduğumuzun göstergesi” dedi.

Haberin Devamı

Başarılar taçlandırıldı

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, İstanbul Aydın Üniversitesi’nin ‘UCLG MEWA Özel Ödülü’ne, AK Parti Yerel Yönetimler Sempozyumu’nda Matematik Cepte Uygulaması ile ‘Gençlik Ödülü’ne, 9. Özel Kalem Dergisi Yerel Yönetim Ödülleri Uluslararası İşbirliği Kategorisi’nde ‘Karesi’den Kosova’ya’ projesiyle ‘Yılın Büyükşehir İlçe Belediye Başkanı’ ödülüne, Özel Kalem Dergisi Kültür Sanat ve Turizm Kategorisi’nde ‘Atlı Okçuluk ve Savaş Sanatları Festivali’ ile ‘Yerel Yönetimler Ödülü’ne, Uluslararası Şehir Çevre ve Sağlık Kongresi Yerel Yönetimler Arası En İyi Uygulamalar Yarışması’nda ‘Sağlığı Geliştiren Şehir Karesi’ ve ‘Bilinçli Anneler Karesi’de’ projeleriyle iki ödüle birden layık görüldü. Ak Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı’nın, ‘Dünyayla Yarışan Şehirler Proje Yarışması’nda ise, ‘Müspet Değerler Projesi’ ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ödüllendilirdi.

Haberin Devamı

Ödüllü hizmetler