Ege “Oyuncularımıza dokunmayı biliyoruz”

“Oyuncularımıza dokunmayı biliyoruz”

03.01.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta sezonun ilk yarısını 27 puanla üçüncü basamakta tamamlayan Bucaspor 1928’de Teknik Direktör Cihan Erdil, 19 haftalık periyodu değerlendirdi.

“Oyuncularımıza dokunmayı biliyoruz”

Fırtına’da ilk yarının son 6 maçında göreve başladıklarını hatırlatan deneyimli teknik adam, “Bu süre zarfında 4 galibiyet ve 2 beraberlik almayı başardık. Ekibimle birlikte bu göreve gelmeden önce takım 11. basamakta yer almaktaydı. Ardından iyi bir ivme yakalayıp ilk yarıdaki Play Off hedefimizi yakaladık. Ligin diğer periyodunun 3. haftasında Pendikspor ile final niteliğinde bir müsabakaya çıkacağız. O 90 dakikaya dek puan kaybı yaşamamayı hesaplıyoruz. Sezon sonuna kadar ise liderlik için savaşacağız” dedi.
Erdil, “12 yıl profesyonel futbolculuk kariyerimin ardından üniversite ve Altınordu’daki altyapı eğitimimle birlikte bir teknik adam kimliğim, Bucaspor 1928’e uyum sorunu olmamasına vesile oldu. Oyuncu gelişimi için de doğru sistem entegrasyonunu uygulamaya koyuyoruz. Lig oldukça zorlu. Mücadele gerekiyor. Demem o ki fiziksel, oyunsal ve taktiksel gelişim şart. Bu maddeleri birleştirip bir yol izliyoruz” ifadelerini kullandı. Erdil, “Periyotlama yapıp genç isimlere yeşil alanda formayı teslim edeceğiz. Şu an bu ilke doğrultusunda ilerliyoruz. Bucaspor armasına yaraşır şekilde oyuncu gelişimi ve satışına devam etmeyi istiyoruz” dedi.