Ege Özdemirler Otomotiv 2012 yılında iddialı

Özdemirler Otomotiv 2012 yılında iddialı

11.01.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kia 2012 yılına girerken etkili modellerini Sportage, Ceed ve Rıo olarak belirledi. Araçlarda fiyat avantajı, güvenlik paketleri ve araç konforonun iyileştirildiğine değinen Özdemirler Otomotiv Yönetim Kurulu Üyesi Sevgi Demir, “Kia Motors, 2011 ‘de Kia markasının bilinirliği arttı.

Özdemirler Otomotiv 2012 yılında iddialı

Hedeflenen yıllık satış hedefleri tutturuldu. Özdemirler Otomotiv olarak, Çelik Motor gibi işinde profesyonel çizgi yürüten bir şirketle çalışmaktan mutluyuz” diye konuştu. 3.000 TLye varan indirimlerin 2012 yılında da devam edeceğini belirten Sevgi Demir, “Özdemirler Otomotiv’in 3 farklı markanın bayiisi olduğuna dikkat çekerek, “ Kia, Suzuki ve Geely.’i 2012’de indirim paketleri ile sunuyor, ayrıca satış, servis ve yedek parça hizmeti veriyoruz. Son değişiklikler oldukça gözalıcı” dedi.

Haberin Devamı

Hazırgiyim sektöründe ödül zamanı

Ege Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (EHKİB), 2011 yılında başarılı olan üyelerini ödüllendirecek. Ege İhracatçı Birlikleri’nde 12 Ocak 2012 Perşembe günü gerçekleştirilecek “2011 Yılı Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatının Yıldızları Ödül Töreni”nde Ege’de faaliyet gösteren 83 ihracatçı firma ödül alacak.
İZMİR DHA

Pınar Kido’dan yeni tatlar

Gıda ve içecek sektörünün öncü markalarından Pınar, Pınar Kido ailesine iki yeni lezzet ekledi. Çikolatanın eşsiz tadını sevilen lezzetler ile birleştiren Pınar Kido Çikomikslerin yeni çeşitleri Çikolatalı-Çilekli ve Çikolatalı-Gofret Aromalı, market raflarındaki yerini aldı. Pınar, aromalı sütte vitrinlere iki yeni ürün daha ekledi.
DHA