Ege Park MyVia 414 gençlerin gözdesi

Park MyVia 414 gençlerin gözdesi

15.04.2017 - 05:25 | Son Güncellenme:

.

Park MyVia 414 gençlerin gözdesi

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Kalı, İzmir’de konut açığının sürdüğünü ve grup olarak nitelikli projeler üretmek için çalıştıklarını söyledi. Kalı, Bornova’da yer alan Park MyVia 414’te kurulan 10 bin metrekareden fazla bahçe ve teras alanına sahip olan alışveriş merkezinin ilgi gördüğünü vurguladı.

Haberin Devamı

‘Sosyal alana yer verdik’

Çarşı konseptini gençlerin sevdiğini kaydeden Kalı, “Uluslararası ve yerel markaların buluştuğu Park MyVia 414, bölgenin beklentilerine uygun olarak, restoran, kafe ve bistrolardan oluşan konseptiyle önemli bir buluşma merkezi heline geldi. Park MyVia 414’te özellikle genç nüfusun ve öğrencilerin keyifli vakit geçirebilecekleri sosyal yaşam alanlarına yer verdik” dedi.

Çarşıda Starbucks, Alsancak Unlu Mamuller, Avni Bistro Cafe, Ayaküstü Cafe, Big Yellow Taxi, Bisquitte, Cezve, Coca Cola Bölge Müdürlüğü Ofisi, Kampana Balıkçı Meyhanesi, Kumrucu Şevki, Pub Locale, Midye Mania, Müdavim Pide, Müdavim Steak House, Pizza Locale, Sir Winston Cafe, Beefalo Steak House, Vodafone ve Zero Coffee gibi önemli markalar yer alıyor.