Ege Play Off’ta başarılar!

Play Off’ta başarılar!

15.04.2017 - 04:58 | Son Güncellenme:

Altay, Kızılcabölükspor’dan sonra evinde Kozan Belediyespor’a da yenildi, son 2 haftaya girilirken matematiksel olarak şampiyonluk şansını kaybetti. 60 puanda kalan siyah beyazlılar, bir üst lig hayalini Play Off’a bıraktı...

Play Off’ta başarılar

Tribünler sessiz. İlk yarıda taraftar tatildeydi. Play Off için güç topluyorlar sanki. Erken gol beklentilerin aksine, konuk Kozan’dan geldi.

Haberin Devamı

Rakip hücumcu yükseldi kafayı çaktı, Altay savunması seyretti. İlk yarının bitimine kadar al gülüm-ver gülüm. Heyecansız, coşkusuz, izleyeni esneten bir oyun.

İkinci yarı bir hareketlenme gözlendi siyah beyazlılarda. Ancak, salt eylem yetmiyor. Yaratıcılık eksik. Bir de rakibin üstüne üstüne giderken, savunma güvenliğinde zaaflar gözleniyor.

Öyle bir görünümde de Kozan hızlı bir atakla tabelayı ikileyiverdi. Futbolda hakemin bitiş düdüğüne kadar her şey bitti denmez. Siyah beyazlı futbolcular, 5 dakikada öyle bir geriye dönüş sergilediler ki, o başkaldırıda eşitliğe ulaştılar.

İki maçta 8 gol

Ancak, Furkan’ın da atılmasıyla 10 kişi kalınca, gaz kestiler, ataklar zayıfladı. Konuk Kozan’ın da gol gösterisi başladı. Ve Altay bir biçimde çöktü. Her şey bitmedi elbette. Play Off öncesi alınmış ders olarak görelim son iki maçta kalelerini ziyaret eden 8 golü.