Ege Podyumda mücevher şov

Podyumda mücevher şov

07.02.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

İzmir’de Jewex 2012 Alyans, Altın, Mücevher, Gümüş Takı ve Saat Fuarı kapsamında düzenlenen “Jewex Trend Show 2012” takı defilesinde kuyumculuk sektöründeki 4 firmanın ürünleri, ünlü mankenler tarafından tanıtıldı.

Podyumda mücevher şov


Fuarı organize eden Gençiz Fuarcılık, defile için 1 No’lu Hol’de özel bir alan oluşturdu. Defilede ünlü mankenler, Atanar Alyans, Bahadır, Genç Levent ve Özulucak Kuyumculuk’un ürünlerini sundu. Özge Ulusoy, Sedef Avcı, Didem Soydan ve Selda Car ile Uğurhan Akdeniz Model Ajans’ın 20 mankeni, yüz binlerce lira değerindeki birbirinden güzel eserleri sundu.

Fagold’dan gövde gösterisi
“Jewex Trend Show 2012” takı defilesinin ardından Fagold firması da “Golden Cage” konseptli solo defile düzenledi. Prodüksiyonu ve kareografisini Uğurhan Akdeniz’in üstlendiği ünlü mücevher markası Fagold’un defilesinde, ünlü mankenler Tuğçe Kazaz, Ece Sükan ve Duygu Akdeniz, mücevherleri tanıttı. Mankenler de takılar da şahaneydi. Ünlü mankenler, yaklaşık yarım saat süren defilede üç milyon dolar değerindeki mücevherleri taşıdı.

Haberin Devamı

Tuğçe Kazaz altın kafeste
Fagold firmasının defilesinde sahneye çıkan ünlü manken Tuğçe Kazaz, altın kafese girdi. Muhteşem defilede birbirinden güzel mücevherler karşısında izleyicilerin gözleri kamaştı.

Karakaş’tan 10 milyon dolarlık koleksiyon

İzmirli Karakaş Kuyumculuk, Atlantis markası altındaki ‘Harem’ koleksiyonunu, Şebnem Schaffer ve Melis Tuğba Türk’ün de aralarında yer aldığı birbirinden güzel mankenlerle tanıttı. Karakaş Kuyumculuk Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Karakaş başta olmak üzere yönetim kurulu üyeleri Melek Karakaş, Mehmet Ali Karakaş ve Elif Karakaş Zar, Kaya İzmir Thermal’deki defileyi izlemeye gelen konukları kapıda karşıladı. 2012 yılının yeni tasarımlarından oluşan 10 milyon dolarlık altın takı ve mücevherlerinin tanıtıldığı defileyi, Türkiye’nin en büyük 100 kuyumcusu izledi. Defile sırasında pırlanta ve elmaslar, özel güvenlik ekipleri tarafından korunurken, ünlü modeller Şebnem Schaffer ve Türkiye güzeli Melis Tuğba Türk’ün yanı sıra İzmirli 15 manken podyumda yer aldı. Türkiye’de 3 bin kuyumcuya altın takı ve mücevher tedarik eden firma, Harem koleksiyonunun en nadide modellerini sergiledi.