Ege ‘Pozisyon var gol yok!’

‘Pozisyon var gol yok!’

14.11.2017 - 02:23 | Son Güncellenme:

Milli maç nedeniyle lige verilen arada Süper Lig temsilcisi Teleset Mobilya Akhisarspor ile oynadığı hazırlık maçını 3-0 kaybeden Altınordu’da sakatlar kervanına 3 futbolcunun daha eklenmesi teknik heyetin keyfini kaçırdı.

‘Pozisyon var gol yok’

Milli maç nedeniyle lige verilen arada Süper Lig temsilcisi Teleset Mobilya Akhisarspor ile oynadığı hazırlık maçını 3-0 kaybeden Altınordu’da sakatlar kervanına 3 futbolcunun daha eklenmesi teknik heyetin keyfini kaçırdı. Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, “İlk yarıda stoperimiz Seydi sakatlandı, ikinci yarıda yerine giren Yusuf Yalçın da sakatlandı. Forvetimiz Mirkan ağrıları nedeniyle oyuna devam edemedi. Bireysel hatalardan goller yedik” dedi. Akhisarspor karşısında yine pozisyona girdiklerini ancak gol atamadıklarını dile getiren Eroğlu, “Bizim için skordan çok ortaya koyduğumuz oyun önemli” dedi.
Diyabet etkinliği
14 Kasım Dünya Diyabet Günü kapsamında, Altınordu, Dokuz Eylül Üniversitesi ile birlikte düzenlediği etkinlikte diyabetli çocukları sporla buluşturdu. Çocuklar, Yeşilyurttaki Sait Altınordu Yerleşkesinde misafir edildi. TİP 1 Diyabetli çocukların da spor yapabilecekleri, bunun herhangi bir engel teşkil etmediğini belirtmek amacıyla yapılan etkinlikte çocuklar hem spor yapıp eğlendi, hem de doktorlar sayesinde bilgilendi.