Ege Raflarda iyilik var

Raflarda iyilik var

22.08.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Gaziemir Belediyesi’nin yardımseverlerle ihtiyaç sahiplerini bir araya getirdiği Sosyal Market’ten iki yılda 774 aile yararlandı

Raflarda iyilik var

Sosyal projeleriyle hayatın her anında yurttaşların yanında olan Gaziemir Belediyesi’nin yaşama geçirdiği, hayırseverlerle ekonomik zorluk yaşayan yurttaşları bir araya getirdiği Sosyal Market, ikinci yılını geride bıraktı. 
Sosyal Market’i ziyaret eden Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, “Hayırseverlerin yaptıkları gıda, temizlik malzemesi ve giysi bağışlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Sosyal Market, bizim seçim broşürüne yazdığımız, hayalini kurduğumuz bir projeydi. İlk dönemde 350 aile yararlanırken bu sayı 774 aileye çıktı. Her sürdürülebilir sosyal proje için bir sivil toplum örgütünün işbirliğinin gerekliliğine inanıyoruz. Gaziemir Gönüllü Kadınlar Derneği, 309 bin 824 lira tutarında ayni bağış ile Sosyal Market’e en çok bağış yapan sivil toplum kuruluşu oldu. Gıda Kurtarma Derneği de gıda ürünlerinin Sosyal Market aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaşmasına aracı oluyor” dedi.