Ege ‘Sağlık Eğitim Vakfı’ iyilik peşinde koştu

‘Sağlık Eğitim Vakfı’ iyilik peşinde koştu

28.11.2017 - 01:13 | Son Güncellenme:

Tamamı İzmirli, çoğunluğu Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu 36 hayırseverin kurduğu Atlas Sağlık Eğitim Vakfı, İstanbul Vodafone Avrasya Maratonu’nda ‘İyilik Peşinde’ koştu.

‘Sağlık Eğitim Vakfı’ iyilik peşinde koştu

Tamamı İzmirli, çoğunluğu Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu 36 hayırseverin kurduğu Atlas Sağlık Eğitim Vakfı, İstanbul Vodafone Avrasya Maratonu’nda ‘İyilik Peşinde’ koştu. Atlas Eğitim Vakfı Kurumsal İletişim Sorumlusu Dr. Sırrı Sorguç, “Bu yıl 60 kişilik bir ekiple, ‘Eski bursiyerler yenileri için koşuyor’ temasıyla maratonda koştuk. Adım Adım-İyilik Peşinde Koş Platformu’nda yapılan bağış kampanyamıza 10 gün içerisinde 80 bin lira bağış yapıldı. Bu bağışlar sayesinde şu anda 25 olan bursiyer sayımızı, önümüzdeki yıl ikiye katlamak öncelikli hedefimiz” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

‘Sadece vakıf değiliz’

Atlas Sağlık Eğitim Vakfı Başkanı Dr. Mustafa Apak ise, “Biz üniversite öğrencilerine sadece burs vermiyoruz.
Çeşitli etkinlikler, ücretsiz kişisel gelişim etkinlikleri ve kişisel yol göstericilik programı uyguluyoruz. Biz sadece bir vakıf değiliz, bir vizyonu da paylaşıyoruz.
Amacımız Cumhuriyetimizin temel felsefesini, Atatürk’ün gösterdiği çağdaş medeniyeti özümsemiş, kendine güvenen ve vizyonu olan bir Türk gençliği” şeklinde konuştu.