Ege Sanatseverlerin gözdesi olacağız

Sanatseverlerin gözdesi olacağız

25.08.2017 - 04:57 | Son Güncellenme:

16-22 Eylül günleri arasındaki İzmir Efes Opera ve Bale günlerinin tanıtım toplantısında konuşan Sezgin, “Bir ilke imza atıyoruz. Mahall Bomonti kentin sanat merkezi olacak” dedi

Sanatseverlerin gözdesi olacağız

İzmir Devlet Opera ve Balesi tarafından Selçuk Belediyesi, MaviBahçe ve Türkerler Holding’in katkılarıyla Efes Antik Şehri’ndeki Antik Tiyatro’da 16-22 Eylül 2017 tarihleri arasında İzmir Efes Opera ve Bale Günleri düzenlenecek. Etkinliğin tanıtımı Konak’taki İzmir Opera ve Balesi Elhamra Sahnesi’nde yapıldı.

Haberin Devamı

Biletler satışa sunuldu

Tanıtım toplantısına Selçuk Belediye Başkanı Dahi Zeynel Bakıcı, İzmir Opera ve Balesi Müdürü Haldun Özörten, Türkerler Holding Genel Müdürü Atilla Sezgin, İzmir Devlet Opera ve Balesi İl Koordinatörü Mehmet Çelik gibi adlar katıldı. Galada, G.Verdi’nin Aida, 2 Trovatore, Rigoletto, La Traviata operalarından arya ve düetler sunulacak. Şef Tulio Varas yönetiminde İzmir Devlet Opera ve Balesi Orkestrası İtalyan solistler Tenor Gianluca Terranova ve Soprano Daniela Cappiello’ya eşlik edecek.

Kapanışta, Devlet Opera ve Balesi Romeo ve Jülyet Balesi’le olacak. Biletler, www.biletiva.com, Efes Antik Tiyatro girişi ve Konak Elhamra Opera Binası gişelerinden satışa sunuldu. Etkinliğe, Mahall Bomonti İzmir markasıyla sponsor olan Türkerler Holding’in Genel Koordinatörü Profesör Dr. Attila Sezgin, “Bir ilke daha imza atmanın gururunu yaşıyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘Tarih ve sanat iç içe’

ATTİLA Sezgin, gubun temel hedefleri arasında kültür ve sanatın olduğunu vurguladı, “Mahall Bomonti İzmir, kültür-sanat, spor ve çevre konularında onlarca sosyal sorumluluk projesi yaptı. Tarihle ve sanatla iç içe tasarlanan Mahall Bomonti İzmir tamamlandığında hiç şüphesiz İzmir’deki kültür atmosferine büyük katkı sağlayacaktır. İzmirli sanatseverlerin en gözde mekânı olacaktır” dedi.