Ege Seferihisar dayanışması

Seferihisar dayanışması

20.07.2022 - 00:30 | Son Güncellenme:

Pandemide başlayan destek kampanyasını büyüten Belediye Başkanı Yetişkin, “Maddi sıkıntı yaşayan hemşerilerimizin tüm ihtiyaçlarına yönelik bir web sitesi oluşturduk” dedi.

Seferihisar dayanışması

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin’in pandemi sürecinde “Seferihisar’da kaynamayan tencere bırakmayacağız” diyerek başlattığı kampanya Seferihisar Dayanışması olarak büyüyor.

Haberin Devamı

Ekonomik krizin giderek ağırlaştığı bu günlerde dayanışmanın her zamankinden daha fazla önem taşıdığını dile getiren Başkan Yetişkin, “Hayat pahalılığı ciddi boyutlara ulaştı. İnsanlar en temel ihtiyaçlara dahi erişemez hale geldi. Artık herkes kendi başının çaresine bakmaya zorlanıyor fakat bu süreçte yapacağımız en doğru şey dayanışma. Maddi sıkıntı yaşayan hemşerilerimizin tüm ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik bir web sitesi oluşturduk” dedi. “Birlik olmaya, birbirimizin elinden tutmaya en çok ihtiyacımız olan günler bu günlerdeyiz” diyen Başkan Yetişkin, şöyle devam etti:

Öncelikli görevimiz

“Halkı ekonomik krizin yükünden korumak için etkili bir muhalefet yürüten Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu gibi, biz CHP’li yerel yönetimlere de görev düşüyor. Aydınlık bir Türkiye için çocukların ve gençlerin temel ihtiyaçlara erişmesi ve eğitim masraflarını karşılayabilmesi çok önemli. Seferihisar Dayanışması’nın web sitesinde hem temel ihtiyaçlar hem de eğitim desteği kategorisinden destek olabilirsiniz. Özellikle hayırsever vatandaşlarımızdan sitemizi ziyaret etmelerini rica ediyorum. Dayanışma ile bu günleri hep beraber atlatacağız.”

Haberin Devamı

Sistem nasıl işliyor?

İhtiyaç sahiplerini hayırseverler ile buluşturan dayanisma.seferihisar.bel.tr adresinde ihtiyaç durumuna göre
kategorize edilmiş yardım çağrılarına dilenen tutarda destekte bulunulabilirken sistemde yardıma ihtiyacı olan aileler Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından değerlendirilerek listeleniyor. Su faturasından elektrik faturasına, kira ödemesinden eğitim desteğine kadar çok geniş bir kapsamda oluşturulan ihtiyaç listesine bir tıkla ulaşmak mümkün.

‘Sözümüzü tutuyoruz’

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çivril ilçesinde hayata geçirilen üstyapı yatırımlarını inceledi. Vatandaşların bağrına bastığı Başkan Zolan, gittiği her mahallede davul, zurna ve sevgi gösterileri ile karşılandı.

Birçok bölgede buluşmalar gerçekleştirerek mahallelerin ihtiyaçlarını istişare etme imkanı bulduklarını anlatan Başkan Zolan, “Artık kimsenin ayağı yazın toza, kışın çamura değmeyecek. Biz söz vermiştik. Denizli merkezdeki hizmet kalitesi neyse her yerde bu olacak demiştik. Bu hedefle çalışmalarımız sürdürüyoruz. Her geçen gün insanlarımın taleplerini yerine getirme konusunda gayret ediyoruz. Denizli’miz artık bugün Türkiye’de örnek gösterilen bir şehir” dedi.