Ege Seferihisar’a önce hizmet sonra siyaset

Seferihisar’a önce hizmet sonra siyaset

04.06.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın, katıldığı bir TV programında, ilçedeki problemleri ve çözüm önerilerini dile getirdi.

Seferihisar’a önce hizmet sonra siyaset

AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın, katıldığı bir TV programında, ilçedeki problemleri ve çözüm önerilerini dile getirdi. “Belediye, vaatlerin hiç birisi yerine getirmeyince takip etmekte zorlanmıyoruz” diyen Aydın, “Vatandaş taleplerini bize ulaştırıyor. Devlet yatırımlarını ilçemize kazandırma noktasında yoğun bir şekilde çaba gösteriyoruz” ifadelerini kullandı.
‘Talepler için anket yapıyoruz’
İzmir’in tüm ilçelerine kıyasla en fazla sorunun Seferihisar’da olduğunu dile getiren Aydın, “Belirli aralıklarla ilçemizde anketler yaptırtıyoruz, anketlerden çıkan en acil ve giderilmesi gereken, belediyelerin de görev tanımı içerisinde bulunan trafik, otopark, arıtma, şehir içi yollar ve altyapı olduğu açık bir şekilde fark ediliyor. Seferihisar’da bir masanın etrafında toplanarak ‘ortak akıl’ ile çözülmesi gereken problemler var. Siyaseti değil sorunu konuşalım. Biz siyaseti vatandaşımıza hizmet etmek için sadece araç olarak kullanıyoruz. Bizim ortak kaygımızın Seferihisar olması lazım” dedi. Hükümetin ilçedeki kısa, orta ve uzun vadedeki yatırımlarına değinen Aydın, şöyle devam etti:
“Seferihisar sadece tarım ve turizm ile isminin anıldığı değil üniversite ile de anılacak bir ilçe olacak. Doğalgaz altyapısı tamamlanıyor, nüfusumuzun yüzde 60’ı doğalgaz kullanmaya başladı. Yeni devlet hastanesini de 2023 yılına kadar kazandırmış olacağız.”