Ege Siz hayal edin biz üretelim!

Siz hayal edin biz üretelim!

08.10.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Klişe tasarımlara inat müşterilerin hayallerini gerçekleştiren Pink Home, satış rekorları kırıyor. Kurucular Hilal-Alper Arıcıoğlu, “Karyoladan bahçe takımına akla gelen birçok ürün mevcut. Ezberi bozmayı hedefliyoruz” dedi

Siz hayal edin biz üretelim

İki kafadar aynı zamanda karı koca olan Hilal-Alper Arıcıoğlu’nun oluşturduğu marka Pink Home, müşterilerin evlerinde görmek istedikleri ürünleri hayata geçiriyor. Kuruculardan Hilal Arıcıoğlu, “Bizim için her şey zor diye oturacağıma, evi işyeri haline getirmeyi kafama koydum. Trendyol’a yaptığım ürünleri ekledim. Sadece 3 günde satış rekorları kırdı” dedi. Pink Home’un hikayesini paylaşan Arıcıoğlu çifti, “Başarının sırrı ekip çalışması. Doğru insanlarla doğru işler yapıyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

- Bize biraz Pink Home’dan bahseder misiniz?

Pink Home, klişe tasarımlardan sıkılmış, farklı konsept ve ağaç tasarımları seven iki kafadarın, aynı zamanda da karı-kocanın, oluşturduğu bir marka. Müşterilerimizin hayal ettikleri ve hazırda bulamadıkları ne varsa onlarla birlikte üretiyoruz. Fiziksel olarak üretime müdahale edemeseler de online şekilde üretime müdahale ederek detayları istedikleri şekilde yapabiliyorlar. Türkiye’de ve dünyada bu şekilde bir uygulama yok. Bir nevi üretimi uzaktan kendileri yapıyor. Biz tasarımlarını sorgulamıyor, evlerinde ne görmek istiyorlarsa onu üretmelerini sağlıyoruz. Bu bize esneklik kazandırıyor. Öyle ki bazen çok ilginç tasarımlarda ortaya çıkabiliyor, hayal gücü muazzam bir şey. Genelleme yapacak olursak, özel imalat bir şeyler yaptırmak istediğinizde ağaç ve özel ölçü olduğundan fahiş fiyatlarla karşılaşıyorsunuz. Birçok kişi de bundan dolayı hazır mobilya almak zorunda kalıyor. Biz Pink Home olarak bu ezberi bozmayı hedefliyoruz. Toptan fiyatına perakende satış, üstelik de özel ölçü üretimi yapıyoruz.

Haberin Devamı

- Pek çok ürün kaleminiz var. Karyoladan bahçe takımına, dresuardan modern aynalara ev dekorasyonu deyince akla gelen birçok ürün sizde bulunabilir. Ürünlerinizin tamamı kendi üretiminiz mi?

Evet hepsi kendi üretimimiz. “Kadından mobilyacı olur mu” demeyin, kadın ekip arkadaşlarımızın çalışmalarını görseniz şaşırırsınız. Kadın girişimci ve ev kadınlarıyla da ortak yürüttüğümüz el emeği ürünlerimizde mevcut.

Siz hayal edin biz üretelim
7/24 ulaşabilirsiniz

- Geçen haftalarda bir prefabrik ev projesi de yaptınız. Özel talep üzerine de imalat yapıyor musunuz?

Evet tüm özel projelerde talep üzerine üretim yapıyoruz. Özelikle kafe, restoran, otel, pansiyon gibi projelerde toplu üretimler yapıyoruz.

- Satış noktalarınız nereler, atölyeniz nerede? Okuyucularımız size nerelerden ulaşabilir?

Genelde Instagram ve Trendyol üzerinden bize ulaşıyorlar. Fabrikamız Manisa Organize Sanayi Bölgesi’nde. Bize Instagram ve iletişim numaralarımız ile 7/24 ulaşabilirler.

- En zevk alarak yaptığınız, kendinizin de kullandığı ürün hangisi?

Haberin Devamı

Luka serisi köşe takımı..

‘Başarı ekip işi’

- Trendyol’da ürünlerinizin, uygun fiyat avantajıyla da, çok sevildiğini biliyorum. Trendyol satışına başlarken ürünlerinizin bu kadar trend hale geleceğini düşünüyor muydunuz?

Hayır hiç düşünmedim. Çalıştığım şirket, mağaza taşındığı için bizi 7 ay ücretsiz izne çıkardı, dolaylı olarak işsiz kalınca evde eşime destek olmak amacıyla rafya ayna üreterek başladım. Hatta daha açık anlatmak gerekirse ‘evde oturup, televizyonda en sevdiğim dizi, önümde çay ve malzemelerimle günde 1 adet satsam, eve destek olsam’ arzusuyla işe koyuldum. Aslında birçok kurumsal firmada uzun yıllar yöneticilik yaptım ama pandemi de eklenince işler iyice zorlaştı. “Bizim için her şey zor” diye oturacağıma, evi işyeri haline getirmeyi koydum kafama. Sonrası Trendyol’a yaptığım ürünlere ekleyerek devam ettim. Sadece 3 günde Trendyol’da satış rekorları kıran mağaza haline geldim ve siparişler katlanarak arttı. Sonra dedim doğru yoldayız ve böylelikle eşim de işini bıraktı. El ele vererek 11 ayda 30 kişilik ekibi, mobilya üretim ve dikim atölyesi olan, orta ölçekli bir fabrika haline geldik. Müşterilerimiz bizi sevdi, ürünlerimiz ve tasarımlarımız çok sevildi, hepsine sonsuz teşekkürler! Başarı ekip işi. Biz doğru insanlarla doğru işler yapıyoruz. Her zaman ön planda tuttuğumuz şey ise müşteri memnuniyeti. Kendi içimizde 2 departmanız; eşim Alper, üreten ve pazarlayan.

Haberin Devamı

Siz hayal edin biz üretelim